Proszę opinie niezadowolonych inwestoró na temat tej spółki. Sam jestem wściekły ake trzymam, nierozumiem dlaczego tak leci w dół, wiem, że sytuacja na rynkach jest ciężka ale petrol to jedna z najbardziej tracących spółek na naszej GPW! Od ceny maksymalnej zjechał już 200razy!
Trafilismy w trudny okres nie tylko ze wzgledu na globalne załamanie rynkow,ale najgorsze dla nas to powikłania polityczne R.K. Wiekszosc firm bankow oraz inwestorow wolało sie usunac w cien aby nie dostac rykoszetem podczas walki z pis-em.Firma ma szanse byc czarnym koniem w przeciagu dwoch moze trzech lat pod warunkiem ,ze nic sie nie wydazy z p.R.K.
Bez urazy ale dołek to dopiero zobaczysz. Bessa konczy sie kazdym razek trzęsieniem ziemi a na GPW i poza (Świat) to dopiero był PROLOG. Pewnie się mylę...
To faktycznie syf. Coraz większe straty i zobowiązania, ropa w dół. Ale wziąłem śmiecia z powodu wyprzedania i spadku od szczytu - choc to marny argument.
Dnia 2008-11-26 o godz. 18:48 ~maniek napisał(a):
> Proszę opinie niezadowolonych inwestoró na temat tej
> spółki. Sam jestem wściekły ake trzymam, nierozumiem
> dlaczego tak leci w dół, wiem, że sytuacja na rynkach jest
> ciężka ale petrol to jedna z najbardziej tracących spółek
> na naszej GPW! Od ceny maksymalnej zjechał już 200razy!
Bo dopiero zaczela spadac. Miejmy nadzieje ze spadnie ponizej 5zl, wtedy bedzie mozna sie oblowic pisakiem.
nie gadaj takich głupot ,jeszcze ktoś uwierzy:) Mam jej naprawde dośc ale chociaż do setki dotrzymam... :( Popatrzcie na wig 20, wiekszość spółek w pare dni po 10-30%! A na petrolu ch...