• Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~KogośPaliPUPA [146.70.96.*]
    Czemu wszystkie posty względem tego: "Czy podmioty wybrane w ostatnim naborze w ramach "Programu Wsparcia Gier Wideo" CRPK przez doświadczony w branży Zespół Sterujący są lepsze od VRFabric?" Są kasowane? :) co się dzieje :))) Ciekawe kogo pali pupa i je zgłasza :)
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~Piotr [46.15.58.*]
    Nikogo nie pali pupa. To forum bakiera, a nie zoo, gdzie BDM i Leszczyńscy mogą mącić wodę manipulacyjnymi wątkami nie na temat.
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~KogośPaliPUPA [178.128.171.*]
    Jak to wątki nie na temat i mącenie wody? To ty mówisz, że "VRFabric/SimFabric to zakały gamingu" to twoje tezy. Okazuje się jednak, że komisja złożona z 10 EKSPERTÓW, którzy według CRPK "są związani z branżą i posiadają duże doświadczenie w produkcji gier". Wybiera jak doniósł pod postem CRPK na facebooku Paweł K.: "Perimeter Games -projekt rozwijany od lat i potrzebuje prototypu dalej na tym etapie, Gaidlines Studio Karol G. - wielokrotnie nagradzana w projektach firma, ktora nie wydala zadnej gry, Gamemasters - założone w 2017 roku, brak strony internetowej, brak gier, Cubepotato Games spółka z o.o. - założona 2 marca 2023 roku. Firma wystawia jedynie gry na itchio, szybkie i proste w stworzeniu tytuly. Sprzedaje jedynie jeden tytul za 3 dolary, brak obecnosci na powaznych sklepach i platformach. Dofinansowanie otrzymala na rozwoj prototyupu gry stworzonej w 24 godziny podczas gamejamu, MYTHS & STEAM - zarejestrowana w 2021 roku, nie ma nawet strony www, ani profilu w mediach spolecznosciowych gra Wonder Legends jest w produkcji od 2 i pol roku i otrzymalo grant z Epica, nie jest wiec na etapie tworzenia prototyp". Ja tylko posiłkując się opinią ekspertów wybranych przez CRPK stwierdzam, że VRFabric/SimFabric prezentuje się bardzo dobrze na tle przynajmniej części wybranych w tym konkursie podmiotów i koniecznie powinno startować w następnych edycjach tego naboru. Nie sądzę, że jesteś ekspertem, który byłby zaproszony do takiej komisji jak wybrało CRPK, oczywiścię mogę się mylić, ale wątpię.
    Ale o czym ty bełkoczesz? Twój dowód na to, że podawane przeze mnie FAKTY na temat kryminału Leszczyńskich są nieistotne, bo według twojej subiektywnej opini "słabsze" podmioty ciesza sie uznaniem CRPK? Co to za absurdalny gwałt na logice? Aż tak bardzo musisz wić się mentalnie w obronie krzaków Leszczyńskich? Aboslutne dno.
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~KogośPaliPUPA [165.232.74.*]
    Odpowiedz merytorycznie :) Co jest bardziej wartościowe, opinia ekspertów czy twoja? :) Ja stawiam na ekspertów z branży :) jakiś anonimowy troll bez doświadczenia w branży, nie zapraszany w roli eksperta nawet do kółka gospodyń wiejskich nie ma dla mnie wartości merytorycznej :) Po drugie skoro to co piszesz to są fakty czemu jeszcze nie jesteś z nimi w sądzie? Dziwne to jest i to bardzo.
    Odpowiedzieć merytorycznie na co pomyleńcu? Ale ty masz złamany łeb gościu...
    "Co jest bardziej wartościowe? Opinia ekspertów czy twoja? :) Ja stawiam na ekspertów z branży :) "
    Pomyleńcu... eksperci ktorych cytujesz nie wspominali nic o SimFabric, więc O JAKIEJ ty OPINII mówisz imbecylu?
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~Kazek [31.61.253.*]
    Ty to nie masz innego zajęcia , ty na kogoś musisz imbecylu jak to ty nim jesteś ,I do wszystkich masz pretensje że jesteś kopnięty przez konia w główkę .
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~KogośPaliPUPA [149.34.244.*]
    twoja opinia jest bezwartościowa, bo kulturowo nic sobą nie reprezentujesz :) Eksperci z branży nagrodzili podmioty, które istnieją dłużej w branży od VRFabric/SimFabric i nic nie mają :) Skoro one mają potencjał do rozwoju to SimFabric/VRFabric ma dużo większy, bo przynajmniej coś ma :) ty po prostu jesteś przy ekspertach nikim - zwykły anonimowy troll :) pytam się do jakiego grona ekspertów zostałeś ostatnio zaproszony, kółka gospodyń wiejskich a może AA? :) ekspertem od czego jesteś? :)))
    Ależ ty człowieku masz bałagan w głowie. Nie wiem nawet jak urgyzc ten twój nielogiczny bełkot.
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~KogośPieczePUPA [149.34.244.*]
    Proste możesz napisać z jakiej dziedziny oprócz trolowania na bankierze jesteś ekspertem :) nie zrobisz tego, bo taka nie istnieje :))) jeszcze raz powtórzę twoja narracja wygląda słabo względem ostatnich opinii branżowych ekspertów, którzy dowiedli że każda spółka gamingowa ma potencjał :)
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~Piotr [46.15.59.*]
    " twoja narracja wygląda słabo względem ostatnich opinii branżowych ekspertów, którzy dowiedli że każda spółka gamingowa ma potencjał"
    Nie każda, tylko te uwzględnione przez CRPK. Czy ów branżowi eksperci wspominali coś o SimFabric? Nie, nie wspominali. Jesteś autentycznie pomyleńcem.
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~KogośPieczePUPA [93.190.138.*]
    żeby zrozumieć ironię trzeb być inteligentnym :) ty jednak do takich nie należysz :) dlatego masz problem :) jakim jesteś ekspertem? :) od czyszczenia toj toj-ów? :) mam pomysł na grę dla ciebie "The Poopinator: Peter's Toj Toj Cleaning Adventure" :)
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~Piotr [46.15.40.*]
    Nie ironia, a sarkazm...
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~Rodi [46.204.77.*]
    On nie jest ekspertem w żadnej dziedzinie. Nie zna się na giełdzie to już dawno udowodnił. Nie zna się na prowadzeniu działalności, to udowodnił, sympatyzuje z jakimś pseudo-growym środowiskiem skupionym wokół fundacji, z ogromnymi prawnymi problemami, to fakt i ma zarzuty o zniesławianie i pomawianie, tylko ponieważ jest anonimowy na forum jeszcze go nie dopadli ale jest sprawa w toku. Obraził i zniesławił, tyle osób, że nie chcę myśleć ile będzie miał spraw z powództwa cywilnego jeszcze… a co do fake newsów wszystko co pisze to bzdura. Zżera go zawiść i zazdrość.
    "On nie jest ekspertem w żadnej dziedzinie. Nie zna się na giełdzie to już dawno udowodnił. Nie zna się na prowadzeniu działalności, to udowodnił"
    Powiedz gdzie udowodniłem i w jaki sposób, że nie znam się na giełdzie. Wygląda na to, że jednak się znam, bo nikt waszego bankruta nie tyka. Analogicznie, po czym wnosisz, że nie znam się na prowadzeniu działalności? Gdzie to "udowodniłem"? Mam wrażenie, że to projekcja z waszej strony.
    "ma zarzuty o zniesławianie i pomawianie"
    Nie mam takich zarzutów. Czy wy potraficie przestać kłamać choć na chwilę?
    "a co do fake newsów wszystko co pisze to bzdura"
    Podaj więc przykład -WYSTARCZY JEDEN- fake newsa z mojej strony.
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~Gość [89.39.106.*]
    Jak tak czytam te wszystkie wypociny Pana Piotra na tym forum to odnoszę wrażenie że Pan Piotr chyba jakiś niespełniony jest.
    Pan Piotr chyba komuś bardzo zazdrości skoro jest w stanie tyle czasu poświęcić na te wszystkie elaboraty. Już pominę kwestie retoryki i argumentów, ale czas poświęcony na te wszystkie wiadomości można chyba lepiej wykorzystać, na coś bardziej produktywnego.

Jak dla mnie wynika to albo z zazdrości albo chęci zemsty za coś. Nie jest ważne tak na prawdę co jest tego przyczyną - ale generalnie szkoda tego człowieka. Bo chyba się trochę zatracił w tym wszystkim

• Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~Piotr [46.15.40.*]
    Tak tak, standard. Udawanie nowego inwestora "zszokowanego" wpisami Piotra... BDM nie zatrudnia geniuszy przypominam.
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~Gość [93.190.140.*]
    Witam,

nie jestem żadnym nowym zszokowanym inwestorem.
    Zresztą to nie istotne. Na prawdę za dużo czasu Pan poświęca na to forum. To nie jest zdrowe. Ale to nie moja sprawa
    Pozdrawiam
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~Otóżto [46.204.77.*]
    1 pln za post…
  • Re: Ukryty moderator Piotr :) Autor: ~Piotr [46.15.10.*]
    Nie twoja sprawa, ale jednak tu napisałeś. :) I oczywiście, że nagle "nieistotne" jak zostales przywolany do tablicy psie BDM. :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.16.39.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
VRFABRIC 0,37% 2,69 2025-09-23 09:17:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.