• Walne Autor: ~Ktoś [37.248.173.*]
    Wykupione akcje umorzone, zwiekszenie kapitału na skup zatwierdzone. Wachałem się czy nie pozbyć się mojego pakieciku, ale jeszcze go trochę potrzymam i zobaczę co się wydarzy. Jesli do przyszlego roku rzeczywiście skupią w sumie 700 tys. to wskaźniki podskoczą a wynik netto i bilans powinien już lepiej wyglądać za 2023.
  • Re: Walne Autor: ~General [31.61.254.*]
    Póki co akcji nie umarzali tylko trzymali,
    Zobaczymy co będzie bo OFE i TFI w końcu zainteresowały się spolka
  • Re: Walne Autor: ~Waldek [31.61.247.*]
    Wyniki fatalne na tle rynku. Dywidendy nie ma. Skup akcji niby jest ale już dawno w cenie. Fundusze niby obecne w akcjonariacie ale bez wpływu na Zarząd. Dobranoc. Ostatni gasi światło…
  • Elzab Autor: ~Elzab [31.61.240.*]
    Zarzad Elzabu kupil udziały w spółkach Compa za ponad 80mln zł. W tym Comp Centrum Innowacji za 59 mln. Co z tymi spólkami? Czy te udziały są coś warte? Czym się zajmuje Centrum Innowacji? Maja jakąs mplatform ale kto tegu używa? Czy jest szansa na zyski? M/plqtform jest podobno nowoczesne ale nie wiadomo po co to komu.
  • Re: Elzab Autor: ~Comper [95.40.157.*]
    Musza to rozwiązać a to będą ogromne pieniadze
  • Re: Walne Autor: ~bob [89.234.254.*]
    chwilę mnie tu nie było wracam i kogo widzę walduś bo na compie korekta jak rosło to zniknął w twojej wypowiedzi brak tekstu o zadłużeniu , a na poważnie do spółki straciłem zaufanie po kłamstwach zarządu co do wcześniejszej strategii i prognozach więc zaufania nie mam ale jak kurs zejdzie poniżej 50 zł to się zainteresuję choć bez przekonania
  • Re: Walne Autor: ~Elzab [31.60.231.*]
    To prawda, zarząd to co umie robić to kłamać jak z nut, a akcjonariusze im wierzą od kilku lat
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.120.215.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.120.215.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
COMP 0,34% 58,20 2026-05-11 11:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.