Czy ta spółka coś jeszcze produkuje? Z tego co mi się wydaje pierwsza gra to był outsourcing. Kasa przepalona. Ale czy mają jeszcze coś w produkcji? Jest jakakolwiek nadzieja?
Próbowali złożyć wniosek do CRPK o dofinansowanie produkcji dema tej restauracji w kosmosie, ale musieli to napisać tak źle, że wylądowali na jakimś 150 miejscu, czyli naprawde w ogonie (lista dostępna w internecie). Czyli żadnego wydawcy nie będzie i nie było
Kaplica i kolejny gniot i przewał na GPW. Poszli na nc bo myśleli, że gaming to od razu sukces. 0 doświadczenia w biznesie, budowie firmy, zarządzaniu podmiotem. Prezes wygaduje takie bzdury, że włos się jeży na głowie, całą reszta przedstawiana jako 'super eksperci' np. Gość co to jest PM emem.w IT.... Tzn, inżynierem nie jest, managerem działu nie jest tylko milestony w excelu na zielono koloruje, inny na prezentacji firmy siedział pijany i udawał trzeźwego - film w sieci na ich yt. To już trup
Nie chcę się wypowiadać co do spółki i jej produktów bo nie wiem ale wiem natomiast odnośnie prezesa i głównego akcjonariusza że jest nadzieja. Ale tylko dlatego że ona jest zawsze i polega w tym wypadku na tym że z kogoś kto całymi długimi latami funkcjonował jako oszust i naciągacz zmieni się w uczciwego, prawdomównego i solidnego człowieka zamiast farmazona jakim był do tej pory.