• Są zbierane w dowody... Soon:)) pietrek Soon :) Autor: ~Soon [212.156.30.*]
    Pietrek...nie wypłacisz się do końca t...gwarantuje ci to :))

Paragrafów się nazbierało na ciebie Riccardo i innych trooli
  • Re: Są zbierane w dowody... Soon:)) pietrek Soon :) Autor: ~Piotr [46.15.40.*]
    Nie mogę się wręcz doczekać. Pośpieszcie się.
  • Zapoznaj się z Art. 115 KK Autor: ~Kra-Kra-Leszcze-Dwa [31.186.201.*]
    Tak na wszelki wypadek, od Wujka Dobra Rada
  • Re: Zapoznaj się z Art. 115 KK Autor: ~Piotr [46.15.40.*]
    Tylko to im zostało. :) Zarówno SimFabric jak i VRFabric są bankrutami z zarządem skazany wyrokiem, na koncie same przekręty, brak gier, pozwy nad głowami. Tylko groźby zostały tej patologii. :) Cały obrót na SimFabric i tutaj robi "animator" BDM i wiedza, że debiutując drugiego krzaka na NC zrobili poważny błąd. To czysta desperacja.
  • Re: Zapoznaj się z Art. 115 KK Autor: ~Kra-Kra-AdoracjaTrwa [146.70.82.*]
    Fajne grono wzajemnej adoracji :) Kra-kra-Leszcze-Dwa jak kiedyś pisałeś chyba znasz Piotra, bo stwierdziłeś że jest młodszy od Ciebie. Leszczyńscy mu nie grożą to on im grozi pobiciami, napadami itp. pewnie to są "tylko takie żarty", "trolowanie" itp. Jak go znasz i wiesz co robi, a to co piszą to prawda to Ty taki chojrak nie bądź. Zaproszą Cię nie przesłuchanie pokażą te smaczki w stylu pobicia czy zlecenia pobicia i co zrobisz? Powiesz to "takie żarty były", "on by tego nie zrobił"? "albo to oni mu grozili, że to zgłoszą na policję" Absurd
    "to on im grozi pobiciami, napadami itp."
    Zapomniałeś wkleić komentarze, w których groże Leszczyńskim pobiciami i napadami. :) Czekam.
  • Re: jak to mówił kiedyś jeden jegomość "nie strasz nie strasz bo sie.... Autor: ~Ricardo [83.28.226.*]
    ~soon, a jaki paragraf masz na mnie? Bardzo jestem ciekaw.
  • Re: Zapoznaj się z Art. 115 KK Autor: ~Kra-Kra-AdoracjaTrwa [165.22.235.*]
    O tutaj jest:

https://twitter .com/shiverrdesign/status/1674452970920980498

A to jednak nie to, coś mi się pomyliło.
    Choć jakimś wałkiem śmierdzi... ale może mi się tylko zdaje.

Może to będzie tutaj:

https://twitter .com/RAJelonek/status/1674362354924912641

Kurcze no o co tutaj chodzi:

https://twitter .com/WiktorWasowski/status/1674369570751098880

Szukam a nie mogę znaleźć nic innego niż takie informacje.

Pomożesz mi to rozgryźć? :(
    Żadna z tych osób nie jest mną. Zrzut twojego komentarza trafi w odpowiednie miejsca.
  • Re: Zapoznaj się z Art. 115 KK Autor: ~Kra-Kra-AdoracjaTrwa [79.110.54.*]
    Gdzie pisałem, że jesteś? xD Oj ty manipulatorze mały :) Pisałem - nie mogę znaleźć :( tylko pamiętam, a jak szukam to znajduję tylko informacje o ludziach mających wątpliwości względem pewnych dofinansowań. Jesteś ekspertem w nich. Skomentujesz zdanie z ludzi z powyższych twittów? Szczególnie ten pierwszy jest ciekawy choć reszta też niczego sobie. Jesteśmy na forum dyskusyjnym w końcu, anonimowy do wyrażania zdań na różne tematy nie pamiętasz o tym? :))))))) W końcu twierdzisz, że SimFabric/VRFabric to zakała gamedev to czemu komisja przyznała nagrody firmą co nawet czegoś na poziomie Gardeni nie sprzedają? A istnieją np. od 2016 r. Skomentujesz to jakoś? Nie porównasz do czegoś? Co stoi na przeszkodzie?!
  • Re: Zapoznaj się z Art. 115 KK Autor: ~Rodi [5.173.153.*]
    Pietrek sie posr….auuu
    Po czym wnosisz, iż się posrałem? :) Wyśmiewam was ja i inni, kpię z waszych groźb i zostawiam jeszcze mocniejsze wątki. :) Jak wy to sobie ułożyliście w tych swpich ciasnych czerpekach :) Pare dni temu VRFabric zadebiutował na -70%, a wy pisaliscie tego dnia "można było zarobić", więc zaczynam widzieć pewien pattern zachowań i odklejenia. :) Wy na serio uważacie, że inni uzytkownicy forum są tak samo głupi jak wy i kogokolwiek przekonujecie na swoja stronę? :) Ale tao na serio serio? :)
  • Re: Zapoznaj się z Art. 115 KK Autor: ~Rodi [5.173.153.*]
    Jakbyś miał IQ nieco wyższe niż kogut, to byś znał specyfikę giełdy i wiedział, czym taki spadek był spowodowany. Ale niestety z kurnika możesz tylko szykalować i obrażać i wypisuwać brednie. A propos tych bredni walne było i co jest upadłość? a wzrost 21% nastepnego dnia to co też in minus? A może o wyroku nieprawomocnym coś podyskutujesz, bo chyba ciebie czeka niebawem areszt? A komentarze na steam też tak jak tu ty produkowałeś, żeby ubrać w nie spółkę? A KNF wkroczył w końcu czy zapomniał? A może wróbel do ciebie przyleciał i ci podszeptuje co pisać?
    "A może o wyroku nieprawomocnym coś podyskutujesz"
    Chętnie! Wyrok został uprawomocniony już dawno, ale kryminaliści Leszczynscy zatajaja o tym informację. :)
    "Leszczyńscy mu nie grożą to on im grozi pobiciami, napadami itp" Tutaj. Kilka komentarzy wyżej. Aż tyle macie spółek krzakow do obrobienia w tym BDM, że już sie gubisz w swoich postach. Trzeba miec też okrutnie niskie IQ, żeby udawać, że czegoś sie nie napisało ...w tym samym wątku. No ale BDM geniuszy nie zatrudnia. :)
  • Re: Zapoznaj się z Art. 115 KK Autor: ~Kra-Kra-Leszcze-Dwa [31.186.201.*]
    Nie znam żadnego Piotra, słoneczko. A o Twoich fantazjach seksualnych nie będziemy się tutaj rozpisywać.
  • Re: Zapoznaj się z Art. 115 KK Autor: ~gg [31.0.85.*]
    Art. 115 kk to zbiór definicji legalnych, nie zawiera żadnych sankcji, nie określa żadnych czynów niedozwolonych. Słabi jesteście. A straszenie działaniami prokuratury w sprawach z art.212 kk to już całkowita kompromitacja, bo to czyny ścigane wyłącznie z oskarżenia prywatnego.
    Nie macie nawet podstawowej wiedzy i nawet nie wiecie, jak bardzo to widać.
  • Re: Zapoznaj się z Art. 115 KK Autor: ~Kra-Kra-Leszcze-Dwa [31.186.201.*]
    A wystarczyło do definicji groźby doczytać ...
[x]
VRFABRIC -4,85% 2,55 2025-10-17 14:39:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.