Czy ktoś odpowiada na zaproszenie dot. skupu. Pytam klientów pko bp. Czy to trzeba udać się do instytucji, bo w aplikacji nigdzie nie widzę. Proszę o pomoc
Dnia 2023-06-30 o godz. 10:35 ~Xxx napisał(a): > Czy ktoś odpowiada na zaproszenie dot. skupu. Pytam klientów pko bp. Czy to trzeba udać się do instytucji, bo w aplikacji nigdzie nie widzę. Proszę o pomoc
to raczej nie dla kundla szynkowa kiełbasa :)))))))))))))))))
mi dzis w mbanku pojawila sie elegancko w moim portfelu przy walorze mostalzab - ikona takie niebieskie koleczko a w srodku litera W - klikajac w ikone od razu moge sie paroma kliknieciami zapisac na sprzedaz
Kolega mi tez mowil ze w mbanku bez problemu takie rzeczy. Niestety ja tego nie widze w aplikacji supermakler pko bp:/ a od rana próbuje się dodzwonić i nic tylko kasę trzepią bo numery premium. Masakra jakaś z tym bankiem.
Opłata za wystawienie instrukcji rozliczeniowej/rozrachunkowej: ■ na podstawie Twojej dyspozycji lub ■ w związku ze skupem akcji albo w związku z wezwaniem do zapisywania się na sprzedaż akcji. 0,95% wartości przenoszonych papierów wartościowych)5 lub opłata negocjowana, w każdym przypadku nie mniej niż 50 zł za każdy papier wartościowy oznaczony odrębnym kodem
5) Wartość papierów wartościowych ustala się każdorazowo zgodnie z zasadami określonymi w regulacjach KDPW dla wyliczania podstawy pobrania od BM, jako uczestnika bezpośredniego KDPW lub innego Depozytariusza, dla opłat z tytułu prowadzenia depozytu papierów wartościowych. Wartość Instrumentów Zagranicznych ustala się wg ich ostatniej ceny rynkowej.
Ktoś może napisać jaka będzie prowizja przy np. zapisie na sprzedaż 10 tys akcji w przypadku redukcji 90%?