• Zapisy Autor: ~Xxx [5.173.30.*]
    Czy ktoś odpowiada na zaproszenie dot. skupu. Pytam klientów pko bp. Czy to trzeba udać się do instytucji, bo w aplikacji nigdzie nie widzę. Proszę o pomoc
  • Re: Zapisy Autor: ~hihot [217.96.134.*]
    Dnia 2023-06-30 o godz. 10:35 ~Xxx napisał(a):
    > Czy ktoś odpowiada na zaproszenie dot. skupu. Pytam klientów pko bp. Czy to trzeba udać się do instytucji, bo w aplikacji nigdzie nie widzę. Proszę o pomoc

to raczej nie dla kundla szynkowa kiełbasa :)))))))))))))))))
  • Re: Zapisy Autor: ~Xxx [5.173.30.*]
    Proszę o rzeczowe wypowiedzi
  • Re: Zapisy Autor: ~Trader [37.47.134.*]
    mi dzis w mbanku pojawila sie elegancko w moim portfelu przy walorze mostalzab - ikona takie niebieskie koleczko a w srodku litera W - klikajac w ikone od razu moge sie paroma kliknieciami zapisac na sprzedaz
  • Re: Zapisy Autor: ~KOREKTA [192.162.60.*]
    SIE jeszcze nie SKONCZYLA !
  • Re: Zapisy Autor: ~Xxx [5.173.30.*]
    Kolega mi tez mowil ze w mbanku bez problemu takie rzeczy. Niestety ja tego nie widze w aplikacji supermakler pko bp:/ a od rana próbuje się dodzwonić i nic tylko kasę trzepią bo numery premium. Masakra jakaś z tym bankiem.
  • Re: Zapisy Autor: ~mar [5.173.49.*]
    Z taryfy opłat i prowizji:

Opłata za wystawienie instrukcji rozliczeniowej/rozrachunkowej:
    ■ na podstawie Twojej dyspozycji lub
    ■ w związku ze skupem akcji albo
    w związku z wezwaniem do zapisywania się na sprzedaż akcji.
    0,95% wartości przenoszonych papierów wartościowych)5 lub opłata negocjowana, w każdym przypadku nie mniej niż 50 zł za każdy papier wartościowy oznaczony odrębnym kodem

5) Wartość papierów wartościowych ustala się każdorazowo zgodnie z zasadami określonymi w regulacjach KDPW dla wyliczania podstawy pobrania od BM, jako uczestnika bezpośredniego KDPW lub innego Depozytariusza, dla opłat z tytułu prowadzenia depozytu papierów wartościowych. Wartość Instrumentów Zagranicznych ustala się wg ich ostatniej ceny rynkowej.

Ktoś może napisać jaka będzie prowizja przy np. zapisie na sprzedaż 10 tys akcji w przypadku redukcji 90%?
[x]
MOSTALZAB 1,35% 6,75 2025-10-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.