Może w końcu mamy dno, po 95 % spadku , poparte sporym obrotem i wolumenem 212000 szt, chociaż na tle innych dew. Gant +23%, GTC +18%, DOMDEV +12%, wzrost o 2,6% wygląda marnie.
To jest właśnie tragedia po takim spadku "normalna" spółka drożałaby o 20 czy 30 % przez kilka sesji ale nie ten śmieć. Stanie się to dopiero jak złodziej okradnie wszystkich i skupi wszystkie akcje.
Nie panikować, ja dziś kupiłem tego śmiecia i liczę jutro na 20%. Zobaczcie jakie dziś obroty, papier przestał spadać, teraz czas na duże odbicie. W zeszłym tygodniu brałem GTC po 10,90 i jak widac się nie pomyliłem. :)
JWC moze sie wybic na 17-19 zeta o ile juzek na to pozwoli.
Duzo daje do myslenia to ze sprzedawal po 12 w pakiecie...
Nie ufam temu pazernemu kut ..sowi ze wsi. Od debiutu jest niemily i sprawia wrazenie nieuczciwego. Podobno nie placi w terminie podwykonawcom za zobowiazania - wystarczy wpisac w googlu jego nazwisko i zobaczycie co wyskakuje...
same zagadki..
na giełdzie nigdy nie wiadomo co bedzie.Kiedyś też pisali ,ze nizej niż 60 zł nigdy nie będzie , a kto pisał o 50 zl to był wysmiany i wyzwany od debili.
Tylko pęd owczy ma znaczenie.Jak ma rosnąć kurs to urosnie mimo zlych informacji a jak ma spasc to spadnie z dobrymi wiadomościami.Giełdy to tylko nastroje.