W sprawie zaginionych akcjonariuszy, którzy w latach 2020 - 2022 kupowali akcje po 34 zł a potem uśredniali swoje akcje po 18 zł i dalej po 13 zł. Skąd po nich zaginął.
Jak wiemy tutaj zostali sami co mają już po 200-400 tysięcy złotych zarobku.
Słynny detektyw ma wyjaśnić co stało się z tymi co mieli po 200-400 tysięcy złotych straty.
Zaczynam się martwić co się z tymi ludźmi stało. Przepadli bez śladu ...
Zagadka rozwiązana - autor bredzi - akcje po 3 złote były podczas covidowego rajdu przez raptem miesiąc. A tak w ogóle to w 2021 można było dostać akcje po 0.10 zł z prawa poboru
Widać u ciebie swoiste połączenie monomanii na punkcie 4Mass, osobowość niedojrzałą, FAS i pewne spektrum autyzmu. Nagońska, kolarska, wędrowna pociecho XD
Autor: ~Zaniepokojony [212.102.40.*] 2023-06-29 22:34 Poprosiłem Krzysztofa Rutkowskiego o pomoc w sprawie W sprawie zaginionych akcjonariuszy, którzy w latach 2020 - 2022 kupowali akcje po 34 zł a potem uśredniali swoje akcje po 18 zł i dalej po 13 zł. Skąd po nich zaginął. Przepadli bez śladu ...
Dla ciebie kolego sprawę rozwiązałem bardzo szybko gdzie się oni podziali, masz kilka tematów poniżej do poczytania, sprzedali w przedziale 1,7zł - 2zł , bo przecież miało spadać i lecieć na pińdziesiąt groszy, ja i kilku innych akcjonariuszy jak "aaa" i :uru" wtedy kupowaliśmy, nie dziękuj, dla ciebie sprawę rozwiązałem w gratisie , pozdrawiam