oczywiscie ze spadl sporo, ale wszystko spadalo, nie wiem wlasnie czy w tej chwili oplaca sie kupowac, sam bym chetnie dokupil, ale caly czas sie zastanawiam
Ale ta padnięta Mewa ma C/WK = 0,77, natomiast Immoeast - 0,06!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spółka po silnych spadkach wygenerowała średnioterminowy trend wzrostowy, w zasadzie Ci co nie kupowali fundamentalnie, dopiero mają sygnały zakupu, uważam że to początek wrostów, cena bynajmniej musi wrócić do wyceny sprzed idiotyzmu Kempen'a, czyli 6zł, do wiosny
bo jest głód na ten papier. Sam bym dokupił jutro rano ale nie mam już za co.
Pozdrawiam wytrwałych którzy zwarli zwieracze i maja akcje. Wierzę, że jeszcze będziemy się cieszyć.
A biker jeszcze nie raz napisze "idę na obiad z kobietą do KNAJPY" albo "kupiłem sobie na wieczór flaszkę BRANDY wypiję za zdrowie akcjonariuszy Immo"
bywajta
Dnia 2008-11-24 o godz. 16:22 ~maciej napisał(a):
> Immoeast kto kupi za rokj nie bedzie musiał pracowac.
Za wszystko to znaczy za ile? 10 ,100,1.000, 10.000, .100.000, .1.000.000 ?
Ja kupiłem IMmo za 350 tysiecy złotych w przedziale 1.20-1.30
zamierzam wyjąc z tego ponad 2 miliony zł. czyli cena w przedziale pkoło 6,50-7 zł
Wchodż nie pytajj póki czas i ne za pózno bo darmo dają.
Zobacz kiedy napisałem ten głowny post był czas by wejsć w ciagu ostatnich 2 tygodni.
Kady normalny powinien sprzedać nawet zaew strata wszystkie poapiery co ma bo iMMo pójdzie pod niebiosa i mozna odrobić wszystkie straty.
Jutro za 2 zeta nie kupisz.
Dziękuję leszczunom na razie mój zarobek to juz 350 tys.Ostrzegalem leszcy nie sprtzedawać,Ta perła zrobi ze mnie milionera,
dziękuję wam leszczunie kochane.
To i tak jest darmo.Nadal.
Łatwo mówić o dużych zwyżkach gdy obraca się dziesiątkami tysięcy. Gdybym miał takie pieniądze też władowałbym wszystko w Immo i poszedł w cholerę, ale cały czas zarabiam też przez DT.
chyba troszeczkę, jak to piszesz, zabrakło pampersa, w sumie jutro na 125k można byłoby wyciągnąć 20k więcej, a tak nie wiem, czy mnie rączki nie będą swędzić, żeby wejść po otwarciu w Austrii, co o tym myślisz?
ooo..Narcyz nam sie narodzil....
jak na PCG zrobilem 1000% to nie mowilem nawet zonie :) a Ty obnazasz przed swiatem
zaraz US Cie namierzy i zdziwisz sie:)