src jakie to ma znaczenie gdzie dziś jest kurs invention, zarobiłem tam 170%, tu się kisze rok czasu i nie zarobiłem nawet złotówki bo kurs jest jak zamurowany
Nagon na bankruta Inm zawsze zarabia na historycznym wykresie
Tylko przy 11 gr kwiczał by nie kupować a na 30 gr kwiczał ze jutro po 50 :)) przegryw z kuku na muniu
Ajtuj!!! Kiedy ty się uspokoisz? Kapciowy trollu pudla!!! A jak żeś łykał bajdy pudla i żeś piał z zachwytu to zapomniał już? Nie było na tym forum większego łosia niż Ajtuj Ta/aaa oświadczam... łykał bajdy i papier toaletowy od 1,50 gr wzwyż... taki to z niego inwestor... teraz się złości...
nerwy? po co te nerwy misiaczku? cos ci to daje? masz nick nie zarejestrowany na anonimowym forum więc dla mnie znaczysz mniej niż kurz który dziś starłem z monitora :))))
tak jest trollu Ta/Taaa :) i nie zapomnij znów dziś wyć na INVENTIONIE do godziny 3:30 hahahahaha to jutro zyski będą jeszcze większe :D i pójdę na tego "chińczyka" chociaż nie przepadam za ich kuchnią.
a trollu Ta jaka tam kuchnia u ciebie Ajtujku na Podlasiu? już podchodzi pod białoruską czy litewską :)))) co polecasz? ale nie interesuje mnie co ty jesz w domy bo ty tylko zupki chińskie to juz wiemy i pewnie jakieś kaszanki czy kiszki hahahahahaha