Odpoczynek, orientacja w terenie. Mam plan na najbliższe. Zobaczymy. Wg mnie jeśli chcieli by się pobawić w dalszą realizację, powinni pojechać do góry. Kapitał czeka. Wczoraj była ważna sesja. Jesteśmy blisko istotnego poziomu. Nie wspomnę o nim. Nie mają sensu teorie spiskowe. Gra się to co widać, co daje ew szansę na zarobek.
Sprawdza się mój scenariusz. Bardzo mi to odpowiada. Na tą chwilę potwierdza się duży wzrost. Mamy przed sobą potencjalny pik, wybranie w dół. Stopy do zrobienia. Arkusz jest "wyczyszczony". Kapitał czeka. Będzie pompowanie.
nawet straszaka potrafią wstawić. Kiedyś też się tak bawiłem i mi zabrali. Zobaczymy co tu się gra. Miękkiej gry nie będzie. Bawi się już duży kapitał.
będą grali zamieszanie. Poziom jest bazowym do potężnego ruchu. Były oznaki. Wolumeny są piękne. FF doskonałe. Mamy sporo nowego tajemniczego kapitału. Jesteśmy w 30 ce największych obrotów GPW. Widać, że z kursem można ładnie zagrać. Dzisiaj zeszło część "nawisu". Będzie wybieranie w trakcie chwilowych odpoczynków.
Widać trol się przypałętał. Trzeba poczekać jak sobie pójdzie. Pampersy to na ineksach. Tu będziesz miał jeszcze jechanie, więc zluzuj gumę. Dzień, tydzień i miesiąc jeszcze się nie kończą. Ja tu nie gram na 5-minutowym, 15-ce, godzinowej, itd. Tu rozrywka w innym zakresie czasowym.