Może ktoś się zdecyduje oddać taniej bo dziś słabizna taka nikt nie oddaje nie straszy nie wystawia jest jakiś chętny :))) hehe mocaż nad mocaże? Co choć postraszy? :)))
Koniowi zamelduj, kogo to obchodzi ? Dziwię się tylko takim osłom jak ty! Ponieważ skoro nie masz akcji, i nie zamierzasz kupywać to po co się tutaj produkujesz ? ( albo szukasz takich jak ty jeleni, albo musisz się leczyć u doktora krzaka. ) nie pozdrawiam.
Znalazłem bo sprzedałem wszystko a Ty się cieszyłeś ,że dobrałes i jesteś bez kasy teraz będziesz wisiał a później sprzedasz na stracie tak wygląda giełda haha
Stary jak nie masz o czymś pojęcia to się nie udzielaj. Ja nie sprzedałem i nie zamierzam ponieważ ta spolka ma dużo większy potencjał niż Ty to określasz. Skoro sprzedałeś to żegnam nie mamy o czym rozmawiać. Nie psuj powietrza bo jak to mówią karma wraca. Bez odbioru!
W Biedronce jest syrop ... dobrze wyeksponowany, konkurencyjny z innymi, ładne ,smukłe butelki. Topaz też to oferuje ale mniej smaków. Ogólnie wg mnie rzuca się w oczy. Wziąłem butelkę na próbę.