• teraz jest czas na ACE Autor: ~chemfan [89.250.193.*]
    powodzenia! najlepszy moment :)
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~pyt? [89.174.106.*]
    dlaczego tak spadło?
  • Re: ACE wybielacz nad wybielacze Autor: ~down [79.163.228.*]
    Musi zrobić dziurę
  • Re: ACE wybielacz nad wybielacze Autor: ~lwg [89.230.220.*]
    Co chcesz usłyszeć? Nie wybierałem. Tak nastąpiło, bo tak miało być!!!!
    Dacie, to dobrze, nie dacie - będzie bez zmian. http://lwgula.pl.tl/
  • Re: ACE wybielacz nad wybielacze Autor: ~ollka [91.238.56.*]
    Dla mnie Ace to jakiś relikt mijających czasów... Ja przy praniu używam wybielacza firmy General fresh i jestem zadowolona.
    link
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~art [212.160.154.*]
    dlaczego? kondycja sektora motoryzadcyjnego - najjaskrawszy przykład -usa
    ale też aż takiego spadku sie nie spodziewałem
    ale naprawdę już dość ,dajcie żyć,swoje już spadł, myślę że przy poprawie kondycji rynku bardzo szybko sie odrodzi
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~zbieracz [81.105.249.*]
    nie wiem - zebralem dzisiaj tego towaru po 3 zeta i czyjs automat tak ustawiony, ze caly czas sypie. Z moja gotowka sie tego nie przebije...
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~xxx [83.4.62.*]
    Sprzedawać juz nie ma co bo to i tak jest nisko, więc albo kupować albo obserwować, zatem qr..kto sprzedaje :)
    No to juz ladnie wtapiam po dzisiejszym - kiedy to sie kurna zatrzyma. Co za jakis luksemburski pajac to wyprzedaje.
    xxx - nie sprzedaje i witam w gronie obserwujacych...
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~chemfan [89.250.193.*]
    Cena emisyjna ACE wynosiła 20,50 zł, kusiło mnie jak akcje spadły lekko poniżej 8zł, ale się powstrzymałem i nie dokupiłem, jednak teraz ok 3,45 uśredniłem i widzę że trzeba się jeszcze ustawić niżej.
    ACE sam non stop skupuje własne akcje, innych chętnych na akcje nie ma, więc pięknie lecą do dołu (a raczej są sterowane w odpowiednim kierunku )
    Przy obecnej sytuacji na rynku i w motoryzacji wydaje się to niemożliwe ale ja wierzę że gdyby nawet ACE spadło do 15 eurocentów to i tak w krótkim czasie wróci do 20 zł, więc będę dobierał i będę czekał 2, 3...5 lat albo i dłużej bo to będzie najlepsza moja inwestycja
    My "leszczyki" musimy pamiętać, że inni mają bardzo dużo do stracenia, a my niewiele, więc ja zaryzykuje na tej spółce, tym bardziej że mimo zapaści motoryzacyjnej jarzma i inne części zamienne są cały czas potrzebne
    Pozdrawiam
    Dzieki za wsparcie. Technicznie tez sugerowalem sie tak jak Ty. ACE skupuje swoje akcje ale baaardzo powoli. A ktos namietnie sypie tym za grosze. Rozumiem ze ktos z Luksemburga - i czeka az sie Fundusze wysypia ze swoich udzialow? Nikomu zaden interes teraz sprzedawac. Dzieki.
    Dnia 2008-11-24 o godz. 23:36 ~zbieracz napisał(a):
    > Dzieki za wsparcie. Technicznie tez sugerowalem sie tak jak
    > Ty. ACE skupuje swoje akcje ale baaardzo powoli. A ktos
    > namietnie sypie tym za grosze. Rozumiem ze ktos z
    > Luksemburga - i czeka az sie Fundusze wysypia ze swoich
    > udzialow? Nikomu zaden interes teraz sprzedawac. Dzieki.

Wszystkim małym inwestorom przyda się wsparcie :), przeważnie teraz jak ACE tak ostro spada.
    Teraz będę dobierał jak spadnie poniżej 1,5zł, a najchętniej widziałbym przedział 50-60 gr
    Jedyne co mnie pociesza (a nawet śmieszy) to to, że dt od dłuższego czasu nic nie zarabiają na ACE
    Pozdrawiam wszystkich "małych inwestorów" - posiadaczy ACE i życzę na najbliższe sesje mocnych nerwów
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~just jack [91.94.130.*]
    chlopcze.. zastanów sie co ty wypisujesz... w ostatnim czasie jest wymiana słupowa zbieraja od tych o slabych nerwach jezeli ktos wogole jescze ma..bywalo ze ace wogole sie nie otwieralo... a obroty byly wrecz zerowe w czasie gdy wszystko lecialo kurs ace mozna bylo zdolowac 1 akcja.. choc ostatnio sie cos ruszylo niewiem dlaczego twierdzisz ze widzisz 50gr:) z jednej strony ok taniej sie kupi ale to jest moim zdaniem tylko twoje pobozne zyczenie:)
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~lucky strike [149.254.192.*]
    ja przez ten produkt stalem sie inwestorem dlugoterminowyn ...kupilem po 6.50...i nie oddam nawet przez 20 lat jak nie wroci do tej kwoty..mam juz dosyc zamykania stratnych pozycji....zycze powodzenia inwestorom..
    Dnia 2008-11-27 o godz. 12:22 ~just jack napisał(a):
    > chlopcze..
    nie sądzę abyśmy się znali.... , ale potraktuję to jako komplement, bo już od dłuższego czasu nikt tak do mnie nie mówił :)

> zastanów sie co ty wypisujesz... w ostatnim
    > czasie jest wymiana słupowa zbieraja od tych o slabych
    > nerwach jezeli ktos wogole jescze ma..bywalo ze ace wogole
    jakoś nie zauważyłem tego by zbierali od kogoś o słabych nerwach, wręcz jestem przekonany że tak nisko to pogrywają tylko ci o mocnych nerwach i ci którzy wiedzą o co chodzi...., ale ja zwykły leszczyk co mogę o tym wiedzieć :)
    > sie nie otwieralo... a obroty byly wrecz zerowe w czasie
    > gdy wszystko lecialo kurs ace mozna bylo zdolowac 1 akcja..
    w tej kwestii się zgodzę, kilkoma papierami można było zdołować, ale też i podciągnąć kurs
    > choc ostatnio sie cos ruszylo niewiem dlaczego twierdzisz
    > ze widzisz 50gr:) z jednej strony ok taniej sie kupi ale to
    > jest moim zdaniem tylko twoje pobozne zyczenie:)
    polecam abyś następnym razem dokładnie czytał wypowiedzi innych (ze zrozumieniem), nie twierdzę "że widzę 50gr" tylko napisałem że "najchętniej widziałbym przedział 50-60 gr" i choć wydaje się to mało prawdopodobne to jednak w 1994 i 1998 r nie takie "cuda"-spadki się zdarzały. Myślę jednak że poziomy poniżej 1,50zł są bardziej realne i zamierzam wtedy dokupić (na razie nie widzę sensu uśredniania - w moim przypadku)
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~woi [77.115.200.*]
    i o co tu biega ? Terazpo 2,01 na 2,02
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~woi [77.115.200.*]
    ale cisza to chyba dobrze czas dokupić
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~wooi [77.115.200.*]
    i co napiszecie?
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~mosiek [77.254.144.*]
    podałem rekę tonącemu i to wszystko na razie
    Dnia 2008-12-03 o godz. 13:00 ~woi napisał(a):
    > ale cisza to chyba dobrze czas dokupić
    Trzeba czekać i nie kupować, bo im mniej kupujących tym szybciej spada
    Ja teraz tylko obserwuję i czekam na poziomy poniżej 1,50zł wtedy może coś dokupię (kiedyś pisałem że może dokupię poniżej 8 zł i teraz się cieszę że się powstrzymałem od kupna)
    Wg mnie jest duża szansa że ACE spadnie nawet w okolice 0,50-0,60 zł (czyli 0,15euro) i chyba dopiero przy takich poziomach warto zaryzykować

Trzymajcie się inwestorzy ACE, bo czeka nas dalszy ciąg ostrego zjazdu (co widać choćby po dzisiejszej sesji)
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~just jack [87.96.11.*]
    leszce z idm i prosiaczki z grabkowa kupowaly na debiucie!! i z tego co mi wiadomo nie stali sie dawcami kapitalu... tranzakcje pakietowe tez nie sa bez znaczenia a i popularnosc ace wzrasta chociazby na bankier pl. mysleze niebawem bedzie hitem :) jak midas niedawno:)
    Dnia 2008-12-04 o godz. 17:55 ~just jack napisał(a):
    > leszce z idm i prosiaczki z grabkowa kupowaly na debiucie!!
    > i z tego co mi wiadomo nie stali sie dawcami kapitalu...
    > tranzakcje pakietowe tez nie sa bez znaczenia a i
    > popularnosc ace wzrasta chociazby na bankier pl. mysleze
    > niebawem bedzie hitem :) jak midas niedawno:)

Też mam nadzieję że kiedyś ace zostanie hitem, ale myślę że zanim to nastąpi to się jeszcze trochę "pożywię " na niższych poziomach,
    Za parę lat +++ % powinno być
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~juzBezAkcji [89.229.213.*]
    PAMIETAM TĄ SPÓŁKĘ PO 2 ZETA
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~re [89.229.219.*]
    re
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~gcn [89.229.223.*]
    ace lepsze od groclinu
  • Re: teraz jest czas na ACE Autor: ~satr [109.243.107.*]
    Dnia 2008-11-21 o godz. 16:34 ~chemfan napisał(a):
    > powodzenia! najlepszy moment :)

no, tłumy kupują
[x]