Śmiejecie się z tego facebookaa, a ja napisałem na Messengerze do Polymertech i dostałem szybką odpowiedź zwrotną...... Jestem pod wrażeniem..... Zapytałem si, kiedy można spodziewać INFO o szczegółach sprzedaży filamentów... I taką dostałem odpowiedź: Witam. Jak tylko zakończymy proces negocjacji technologicznych i handlowych poinformujemy komunikatem o stanie spraw. Pozdrawiam. Poprosiłem o ramy czasowe czy za miesiąc, czy za dwa czy szybciej i odpowiedź po niżej: Będziemy informować na bieżąco, jak tylko uzyskamy zwrotną informację od partnera.
Także jest dobrze... i uważam , że na dniach możemy spodziewać takiego INFA.....
Oni negocjują już od dwóch lat:) "Będą informować na bieżąco"- bardzo ciekawa odpowiedź:) To znaczy kiedy? Za tydzień, miesiąc, rok? Dużo energii wkładasz w to naganianie:)
Chociaż oni to są dzieci we mgle którym się z naiwności myli komunikat na ESPI z odpowiedzią na FB lub informacja na FB to jedbak jest to bardzo dobra wiadomość. Trzrba poczekać powoli dochodzimy do momentu w którym będzie duchotomiczny podział na tych którzy mają akcje i tych bez akcji. Bardzo się cieszę z tej infornacji o filamencie. Nasze czekanie moje pobad rok wreszcie na szanse na jakieś istotne zwiększenie wyceny pakietu. Ja mogę tylko żałować ze nie udało mi się utrzymać pelnwgo pakietu sprzedałem część że strata no ale takie życie
Przy covidzie nadmuchali na prawie 1zl nic nie robiąc , a teraz coś zaczynają robić? Co za przeszkoda kilkanaście groszy dla kursu? Nie 30gr a 50gr lekką ręką.
W marcu i maju były podbitki, gdzie zebrano większość papiera....także nie martwcie się o podaż.... Tutaj jest wszystko zaplanowane...kurs ma być powyżej 1 PLN a nawet sięgnie 2 pLN...A potem scalenie akcji 100:1 ....
Gdybyś nie był leszczem co przybiegł jak ćma do tych pseudo wzrostów to byś wiedział że jestem tutaj ponad 2 lata i posiadam w tej chwili skromne około 0,5 mln akcji tej cudownej genialnej spółki. Dałeś się zawiesić na haku na lata. Nie jest mi przykro
Niech ktoś okno zamknie, bo tych ciem się przez ten tydzień mnóstwo nazlatywało:) Pokupowali po 9, miało rosnąć do złotówki, a tu wyraźnie większe wywalanie:) Nas to nie rusza "Noo". Myśmy to już przerabiali wiele razy:) A może teraz faktycznie ruszy?:) Tak się łudzę już dwa lata:)
Czujny nie jesteś sam. W takiej samej sytuacji ja również jestem. Ja osobiście uważam, że może im udać się komercjalizacja ich następnego produktu nad którym trwają prace badawcze - materiał bakteriostatyczny.
Tutaj jest takie podejście jakby Polymertech wymyślił jakiś 8 cud świata i przyjdzie taki moment, że wszyscy będą w kolejce na klęczkach prosili o te cuda:) Tego już trochę jest w cywilizowanym świecie:) Szkopuł jest w tym, żeby znaleźć klienta i umieć to sprzedać. Patrzę na to wszystko z dystansem. W czasie tej śmiesznej "pandemii" nie potrafili sprzedać maseczek i testów. Hmmm:)
Niestety mam wrażenie że nikt tam tego klienta nie szuka tylko czekają aż się magicznie pojawi bo ogłośiliśmy że mamy moce na 80 ton miesięcznie. Może i mają tegie głowy do wynalazków ale sprzedaży i marketingu to tam raczej nikt nie ogarnia. Mogłby ktoś z cześci szkoleniowej się tym zająć ale podejrzewam że są za ciency do tego