Obserwujecie piękny spektakl na forum i na arkuszu. Jak to było : Pańskim krowom mówię : Brawo! :) Kto wie z jakiego to filmu? Dodam że Tarantino. To nie jest porada.
Realowi to jak większość tu mogę piłki podawać. Nie ta liga. Ja zwykły leszcz jestem. Ale swoje wiem. :) Dobieram tutaj. A każdy niech decyduje za siebie. Na giełdzie zawsze jest ryzyko. Pozdrawiam.
Inwestowanie, hodl oddziela mnie grubą kreską od nerwówki. Tak sobie żyję i tak ma to wyglądać. :) Długie zbieranie, cierpliwość i bardzo duże zyski. Polecam każdemu by się rozwijał, nikogo nie naśladował tylko dobrał styl gry/inwestowania do tego kim jest. Wtedy efekty przychodzą same, a radocha że jest się coraz lepszym jest ogromna.
Pisałem 26.06 i nie będę się chwalił po ile kupiłem ale wpis przy 16.88 i to nie była moja cena. A potem jeszcze powtóreczki niżej. :) Obejrzyj wykres D1 i H1. I właśnie dlatego jestem inwestorem. Bo kilka tygodni później kupuję po 15 i mam uśmiech na buźce. :) A Wy chłopaki rozumiem że sprzedajecie? Taki żarcik. Tannen ryjku moja specjalność to uśrednianie ale w górę. W przeciwieństwie do Blacka . . . To nie jest porada wiadomo. Ale warto się rozwijać i stawiać sobie cele.
Dnia 2023-09-25 o godz. 18:53 ~Mikołaj napisał(a): Obejrzyj wykres D1 i H1. I właśnie dlatego jestem inwestorem. Tannen ryjku moja specjalność to uśrednianie ale w górę. W przeciwieństwie do Blacka . . .
--------------------------- 1. Obejrzyj wykres M1 2. jaka jest różnica w uśrednianiu w dół czy w górę?
Dnia 2023-06-27 o godz. 11:35 ~Mikołaj napisał(a): > :) Dajcie coś jeszcze dobrać. Mam taką średnią że żal psuć, ale po co mi gotówka na rachunku. To nie jest porada.
=================== nadal uważasz, że logi nie mają tu tak źle ? ps. ach ten Tarantino . . .