Witam Wszystkich;) Mamy cofnięcie na rynkach finansowych, generalnie nie wygląda to źle, ale indeksy są tak wysoko, że może się to rozwinąć w coś większego. IMO jeszcze nie czas, ale grubas zrobi co sobie założył.... Rusek trochę namotal w weekend, nie za bardzo kumam o co chodzi z tym wszystkim.... Jeden poszedł na Moskwę, generalnie nie miał żadnych problemów ze swoim marszem ludzie witali go jak my ruskówwyzwolicieli. Jak już był na ostatniej prostej putek nie Jarek narobił w galoty i się zawinął w sobie tylko znanym kierunku.... A ten co miał ją na wyciągnięcie ręki stwierdził, że woli pojechać na Białoruś bo tam jest super i teraz będzie się bawił w rolnika...... o co w tym chodzi.? rusek to stan umysłu, jeśli coś takiego jest w ogóle.... Zapraszam do komentowania Wszystkich zainteresowanych i zalogowanych. Powodzenia Wszystkim;)
Wojennej szopki ciąg dalszy to cyrk nie wojna niech tą szopę już kończą a co do kierunku niby indexu wysoko i na korekcie się może nie skończyć w okolicach 2000 lecz z tego poziomu powinni zawrócić
kto nie otworzył dzisiaj L ek przegra zycie 2020 powinno dac dzisia dobrze zarobic w tym tygodniu koncowka raczej ponad 2100 tak tak jak bedzie sie okaze
jak41 - ja na razie podobnie .Siedziałem całymi dniami przed wykresami , a h ..j wie na co . Wsiadłem na rower , Pojechałem do lasu ( lasy kozłowieckie koło Lublina ) i zobaczyłem dla czego warto żyć . Piszę to z pozycji nie osoby przegranej , ale widzacej bezsens takiego życia. Giełda , giełdą a to poza jest dużo ważniejsze . Szanujmy nasze zdrowie ,psychikę , ludzi wokół . ps w lesie spotkałem pięknego łosia , który zupełnie się nie bał, a majestatycznie szedł . Pomyślałem szczęśliwy bo nie wie co to GPW. Pozdrawiam , życzę rozsądku
skubancy maja włączone automaty, pisałem rano ze dzisiaj maja na up do konca tygodnia przynajmniej moj tak przynajmniej pokazuje, mnie ciekawi czy jednak przyjdzie dzisiaj pewne ludzkie zwatpienie czy wyrzynaja do konca
no a w bankach kolesie tacy sami jak w Bedzinie, maja wszystko na tacy tylko sobie wlączaja boty z rana i czesza całe towarzystwo korygują je mnie wiecej raz dziennie mniej wiecej około 14.30 . Obecnie nikt nie ma szans z nimi wygrac na dłuższa mete dlatego sie własnie wycofałem. Co ciekawe oni maja premie od wyników biura, a prowizja maklerskie to raptem 10% dochodu takiego PKOBP reszte sobie sami dopiszcie.
no moj bocik sie jeszcze na S nie przekrecił ale fakt jest blisko moze jutro ale mnie nie ma jutro dzisiaj wyjatkowo sobie czasem go posprawdzałem wiec cos tu napichciłęm
a i jeszcze jedno pamietajcie ze jakmacie akcje na koncie i nie sa poblokowane pod zlecenie to tymi akcjami dysponuje biuro moze sobie w ciagu dnia je pozyczac sprzedawac i kombiniwac
7 wyłożona obecnie wsparcie stanowi opór, nawet wyjście nad nie stawnowi o powrocie do trendu wzrostowego. Dopuszczałbym spadek na w okolice 6 (zakładając że jest to strzepanie dla odebrania papieru) i później testowanie okolic 8. Wydaje mi się to realne i wskaźniki to wytrzymają u mnie.
Czyli mówisz że jak masz coś, to dobrze je poblokwać choćby na "kosmicznych poziomach" aby na krótko ich nie mogli rozgrywać przeciw Tobie... . Dzięki.
tak najgorzej jak dajesz pelnomocnictwo w ramach porfela maklerowi to tak naprawde robia co chca nikt tego nie kontrolujeot taka mamy KNF bo w zasadzie kogo maja kontrolowac wicepremiera prezesa to swojaki wszystko w rodzinie.
Na moje oko ruski za dobrze sobie poradził z tym kryzysem. Zmieniają "na lepszych" ministrów - ten Surowkin to rozwalił tą tamę i ułożył kilometry min. Nie podoba mi się to.
Banki i LPP nie wystarczą do większego wzrostu. Dlaczego ciągną banki jak odszkodowania frankowe wyniosą ok. 100 mld zł ? To nie inwestorzy ciągną w górę banki ale gruby spekulant.,