glupie to to i wredne. gdybym byl taki tepy, staralbym sie byc dla rownowagi przynajmniej mily, no chyba ze bylbym nieapetyczny, wtedy nie mialbym juz nic do stracenia. pozostalaby ( wprawdzie wirualna) satysfakcja , ze moze kogos da sie ugrysc w lyde. biedny niedojda , grafomani bo co ma robic? glupio na dodatek wypadlo bo komunikat za 8 milionow akurat dzis na SLV
Sel, ty dziecie P ISU z dziadkami z PZPRu lecisz na paliwie, do ktorego tesknia emeryci z powiatu Bedziesz mial ucieche gdy dziadki 1000+ wygrajom. Wtedy to bedo spadki gdy zagranica zacznie sie na zlamanie karku wycofywac Twoj czas. Tylko co zrobisz gdy na abonamecik za Internet nie starczy..bedziesz listy do Bankiera pisal? Buhaa. Biedaczyna jestes. Kto ci tak spuszcza manto?
Zakładaj pampersy dziadku bo wszystko idzie z moimi przewidywaniami. Mamy już 5 z przodu a było wydmuchane 9.
Jak zleci do 3 to dopiero będzie się można zastanawiać nad kupnem.
Miałem tych akcyjek tysiące zakupione po 40 zlociszy i sprzedane po 60. Więcej to nie jest warte. A ty pewnie po 80 kupowałeś i teraz mokro w gaciach masz...
Po 40 zł osobiście kupowałem 2,5 roku temu ale pewnie ty jeszcze do podstawówki chodziłeś...
5 z przodu to kwestia paru chwil a i powrót do 40 zł będzie. Wtedy może coś kupię po latach przerwy.
No i mamy już 5 z przodu tak jak prognozowałem jak było po 80. Czekam na przeprosiny od wszystkich co mnie chejtowali... Okazuje się że to oni byli naganiaczami na kupno, żeby drożej sprzedać na ucieczce...