Jeśli dziennie rośnie o około 10 pozycji to jak ma być za parę dni w setce, skoro aktualnie jest na 360 miejscu? Za parę dnie dojdzie dopiero do miejsca, na którym Unholy było kilka miesięcy temu.
Ok, ale i tak pnie się lepiej w ostatnim tygodniu niż gry od dużo większych polskich spółek jak ghostrunner czy motel station od drago. Przy czym kapitalizacja znacznie mniejsza nawet nie ma co porównywać budżetów tych spółek. Ja i tak jestem w szoku że taki mały zespół zrobił takie arcydzieło bo gra jest sztos. Myślę że poczekajmy do premiery a gra sama się obroni i znajdzie swoich fanów.
Poza tym matematycznie jesli chcesz liczyc akceleracje to musisz porownac do dluzszego okresu czasu gdzie gra byla ponad #400 przez bardzo dlugo okres. Teraz w bardzo krotkim porownywalnie czasie ruszyla do #358
Przy tej samej dynamice bedziemy w pierwszej setce wkrotce. Pamietaj o wzrastajacej atywnosci moarketingowej rowniez .
A jak to się ma do pozycji około 300 kilka miesięcy temu? I druga kwestia - póki co rośnie, ale ma obok siebie takie "hity" jak np. Gourdlets. Im wyżej tym będzie trudniej.
Najgorsze co obecnie jest na spółce to kolarze. Sami sobie zabijacie kurs. Możliwe, że już topy by były gdybyście sami ze sobą nie walczyli. Takie typy jak adameczki skutecznie odstraszają normalnych inwestorów z kasą. Fundamentalnie pod każdym względem jest mega zaniżona.
Czemu np. Starward rośnie? Bo jest lepszy? Nie, wszystkie statystyki podają, że to będzie niszowa gra jak na koszt. Koszt/zysk/wishlista/peak dema/kapitalizacja jest przynajmniej dwukrotnie gorszy od Duality. A tam wiadomo, że wszystko postawione jest na jedną kartę. Gra się nie przyjmie i po spółce.
Nawet sam peak
1. Unholy 53 2. Niezwyciężony 440
Czyli tylko 8x wiekszy peak a kap jest prawie 14x wyższy.
Nie wspominam, już o spółkach co sobie za 100-200$ wykupują gigantyczne peaki i na takiej ściemie mają kilka razy wyższy kap od Duality.