Kary może nie, ale zaliczki oddać będą musieli, a skoro jechali w zasadzie tylko na nich to już jest raczej gwóźdź do trumny. I nie nakręcajcie się tak na to że wydadzą sami, bo wydanie gry na własną rękę jest bardzo ale to bardzo kosztowne, dlatego developerzy korzystają z usług wydawców. No i grę trzeba zrobić aby móc ją wydać, a jak ktoś tu już wcześniej wspomniał, skoro w spółce został sam prezes to kto niby ma ją zrobić? Co najwyżej mogą sprzedać prawa innej spółce aby tytuł dokończyła i liczyć na jakiś marny procent jeśli coś zarobi w przyszłości.
I to jest rozsądny komentarz .. oczywiście tak . Jest. Osoby które tutaj naganiaja zarówno tu jak i wrzucają te linki do grup discorda ( jak się im napisze fakty to blokują i ja której jest tylko jeden pracownik i pseudo prezes kobieta ) to osoba ze spółki. . wydanie gry to ogromne ale to ogromne koszta. To kolejna manipulacja z ich strony bo prawdopodobnie ta gra w ogóle nie miała zamiaru wyjść. Jak mówiłem spółka to ciekawy temat dla KNF.
Tam tylko Uzytkownik kres co chwila wrzuca jakieś filmiki twierdząc jakie to postępy . Wrzuca jakieś nic nie znaczące linki. To pracownik spółki . . To świadczy o ich desperacji
Skąd informacja że w spółce jest tylko prezes? To mam z raportu:
Informacje dotyczące liczby osób zatrudnionych przez emitenta, w przeliczeniu na pełne etaty. Na dzień 30 czerwca 2023 r. w skład zespołów wewnętrznych Emitenta wchodziło łącznie 37 osób, tj. 27 osób zatrudnionych równolegle na podstawie umowy o dzieło oraz umowy zlecenia, 1 osoba zatrudniona wyłącznie na podstawie umowy o dzieło, 2 osoby zatrudnione wyłącznie na podstawie umowy zlecenia oraz 7 osób zatrudnionych na stałych umowach B2B.