• W sytuacjach analogicznych Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    mogę wymienić 10 spółek z rynku głównego , które złamały przepisy o WZA i raportach i ciągle sa notowane

........... są równi i równiejsi
  • Re: W sytuacjach analogicznych Autor: ~s1tock88 [31.0.124.*]
    w sytuacjach analogicznych : Czy w którejkolwiek z 10 spólek był , jest obecnie DYR ZARZADZAJACY z MBF ?Tak jak ALKOR czy MIZAR tak samo ZNANE sa personalia w/w.Uznaniowośc - rekjomia wiarygodnosci .tak to jest wedug mnie.
  • Re: W sytuacjach analogicznych Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    NIESTETY TAK TO NIE JEST = JEST PRAWO
    Jesli prawo obowiazuje to na tych danych raportu nie będzie .Ale oni maja jeszcze chyla a ten ma kumpli co mówia ze jak cos sie podpisze , a jest sie praw.....kem ? a miną 3 lata to sie nie ponosi konsekwencji ,sa tez tacy ...... ktorzy stwierdzą ze jak sie cos podpisało , a nie widziało to " ....jest NISKA SZKODLIWOSC CZYNU ..."trzeba umorzyc . A najlepsze jest to ze sprawa dotyczy zdarzeń sporo przed 2020 , a w uzasadnieniu " ..... pełnomocnik miał utrudniny kontakt , podpisał bo miał zaufanie do "pracodawcy czyli RK " ... , ponieważ był czas COVID !!!!!! Tak to wyjasnił i ktoś to przyjał .
    To własnie MBF - moze być tu 10 albo 1 .
  • Re: W sytuacjach analogicznych Autor: ~thiago [208.83.238.*]
    Dnia 2023-06-21 o godz. 13:43 ~s1tock88 napisał(a):
    > Jesli prawo obowiazuje to na tych danych raportu nie będzie .Ale oni maja jeszcze chyla a ten ma kumpli co mówia ze jak cos sie podpisze , a jest sie praw.....kem ? a miną 3 lata to sie nie ponosi konsekwencji ,sa tez tacy ...... ktorzy stwierdzą ze jak sie cos podpisało , a nie widziało to " ....jest NISKA SZKODLIWOSC CZYNU ..."trzeba umorzyc . A najlepsze jest to ze sprawa dotyczy zdarzeń sporo przed 2020 , a w uzasadnieniu " ..... pełnomocnik miał utrudniny kontakt , podpisał bo miał zaufanie do "pracodawcy czyli RK " ... , ponieważ był czas COVID !!!!!! Tak to wyjasnił i ktoś to przyjał .
    > To własnie MBF - moze być tu 10 albo 1 .

ja mam do ciebie jedno pytanie czy ty jestes niedorozwiniety?
    thiago - nie umiesz czytac ze zrozumieniem ? czy tylko nie umiesz czytać ?Na spokojnie przeczytaj , włacz myslenie .
    Wszystko mozna sprawdzić
  • Re: W sytuacjach analogicznych Autor: ~Giero13 [109.231.2.*]
    Potwierdzam wiarygodność na szczęście do końca czerwca jeszcze czas pandemii i będzie się na co powołać
[x]
MBFGROUP 4,92% 6,40 2025-10-21 17:03:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.