Widzicie MOI UKOCHANI PISOWCY - ja lubię dobrą i uczciwą muzykę! Czy ktoś z Pisowców jest gotów dla miłości robić rzeczy szalone? Oczywiście nie! Ale dla pieniędzy i nienawiści! Tak! IDEA BANK przejeliście wbrew PRAWU I PAŃSTWU POLSKIEMU - w momencie resolution GNB być 3 przesłanki były spelnione ale sami do tego doprowadziliście niszcząc Bank i głównego akcjonariusza! TO WY PISOWCY BĘDZIECIE MUSIELI SOBIE POPATRZEĆ W TWARZ - POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
Problem w tym - że Wy MOI UKOCHANI PISOWCY stwierdzieliście, że GNB trzeba przejąć i zniszczyć! I że trzeba zniszczyć Leszka w obronie PIS! Ale nie ogółu Polaków! Przegracie to MOI UKOCHANI PISOWCY! Kłamiecie, wstyd za Was.. Mi jako uczciwemu Polakowi! POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Tą piosenkę też lubię! Polskie Piosenki Patriotyczne - Droga do Wolości www.youtube.com/watch?v=CCZs1fZkI3g
I jeszcze jedno P.S. - wszystko co robicie jest wbrew PRAWU. Nie mogę za dużo zrobić! POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!