Tez do mnie dotarl mail. Uważam, że to zagrywka pod drugie zaproszenie. Powyższą cenę do około 30 zł i wiele osób odda. Obecnie jest zdecydowanie niska cena, świetne lata przed Gobarto.
Ja się nie zawiodłem. Reklama dźwignia handlu. Natomiast widmo, ze jak się już zaczyna kogoś zasilać to się relacje tworzą. Tak czy inaczej SII już zrobił dla nas dużo dobrego. Ja do nich cały czas mam kontakt i składki płacę. Rocznie to jakieś grosze wychodzą. Warto!
Dokładnie, to także moja pierwsza reakcja na widok tego @. Niestety żadna kasa nie śmierdzi, nawet w SII. Ale to też dowodzi poziomu desperacji z powodu braku powodzenia realizacji zaproszenia. Szukają najpierw tańszych opcji zaangażowania uwagi akcjonariuszy, zanim podniosą cenę. Poprzednio były smsy, teraz zakup usługi mailingu.
A po co te dwa terminy ? ano po to że jak rozliczą pierwszy termin i zapłacą naiwnym to jak podniosą cenę w drugim terminie to nie będą musieli dopłacać tym z pierwszego terminu. Zaoszczędzą parę tysięcy tacy oni są gospodarni.
Też przez chwilę o tym pomyślałem,ale niestety tak nie będzie.Cena w pierwszym i drugim terminie będzie taka sama "Cena nabycia każdej akcji w ramach Zaproszenia będzie taka sama i nie będzie zależeć od tego czy oferta sprzedaży akcji zostanie złożona w Pierwszym Terminie czy w Drugim Terminie."
W ten sposób kupują sobie czas na wskazanie 3 miesięcznej średniej, aby próbować robić wezwanie może z jakąś niewiele wyższą ceną. Do tego sprzyja im podwójny Fixing. Gdzie jest KNF się pytam?
Mogą podwyższyć i napewno to zrobią. Zerowy odzew od wytrwałych akcjonariuszy a zyski już idą w kilkaset milionów zł rocznie. Na horyzoncie nowe dopłaty do wieprzowiny.
Będzie ciekawie. Przy takich bardzo dobrych wiadomościach nie ździwiłbym się jakby kurs dotarł na poziom ponad 100 zł. Jak poruszyli już do reklamy SII to warto trzymać papier. Omamiają wszystkich, zagrywki, kamuflaż, maskowanie tylko aby zebrać złote jajka jakimi są akcje GOBARTO.