Leszczu ostatnio to samo pisales na 28gr ze 12gr będzie , zysk 6tys a ty dalej kwicz. Czemu sie zmywasz na każdej podbitce trolu bo tez zarabiasz proste.
Jacek i Placek : Henryk i Hha... słuchaj synku jeden z drugim: jestem na tym forum od trzech lat i widziałem tu już takich Dyzi Marzycieli na pęczki,większość wisi powyżej złotówki a myśleli że kupili okazyjnie choć tamci pewnie już oddali.Wiszą zapewne jeszcze ci koło 50 gr.Wy choć niżej, też zawiśniecie. Nie będzie wam się to podobało jak przez lata będziecie obserwować kurs koło 10 gr ale łatwiej wam będzie oddać bo stratę będzie mniejsza. Ale zrobicie to,dajcie sobie powiedzieć.A na razie cieszcie się skoro wam to poprawia nastrój - zawsze jest to podniecenie po nabyciu nowego papieru,rozczarowanie nadchodzi później...
Wątpię że jest tu ktoś kto ma to powyżej złotówki. Ja mam 28gr a jakbym miał dużo wyżej do bym usrednil.
Btw dobieram sobie tu co jakiś czas. Póki to oscyluje w okolicy 30gr to trzeba korzystać.
Przyjdzie moment że kwita zabraknie i będzie jazda na 50-60
Myślę że będzie to 4kw tego roku. Budynki będą na ukończeniu i pewnie będzie wysyp komunikatów.
A bieżąca działaność softa rozwija się ma tyle że obecna kapitalizacja jest usprawiedliwiona a nawet lekko niedoszacowana
3 lata ? I super. W ciagu tych 3 lat SBE dał mi zarobić duzo a wliczajac akcje serii F z pp BAAARDZO DUŻO bo kupowalem je nie po 22 gr a w zasadzie po ok 4 gr uwzgledniajac zysk ze sprzedazy starych akcji na sesji po dniu pp przy kursie +50%
Leszczu bo akcje trzeba wiedziec kiedy kupowac a kiedy sprzedawac. Obecne poziomy nie są na sprzedaż