• Składa ktoś pozew? Autor: ~jasiepytam [212.87.30.*]
    Ogarni ktoś temat?

Czy Stroczkowska wygrała proces?

• Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~Kalosz [181.214.206.*]
    Ta spółka jest juz pozamiatana. Żadne pozwy nie pomogą
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: leon999 [5.173.2.*]
    jaki pozew ? co się stało ?
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~jasiepytam [212.87.30.*]
    Ma ktoś kontakt ze Stroczkowską?

Na jakim etapie jest pozew który ona podobno miała składać?
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: kazik_1969 [212.102.39.*]
    Dzień dobry,
    Tak głupio zapytam - kogo i o co chcecie pozwać ?
    Spółkę?
    Wojciechowicza ?
    GPW ?
    Czy Skarb Państwa w osobie KNF ?
    I za co ?
    Jaka WPS ?
    Tak z ciekawości zajrzałem i pytam.
    Bo to co się z tą "spółką" dzieje jest pełną konsekwencją jej i jej prezesa działań od samego początku.
    Już mi się nawet nie chce komentować kolejnych bajek Wojciechowicza.
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~Olaf [138.199.59.*]
    Niech pozywają troli typu kubek, żeglarz, suzu, robin, megi, kmiJot, rekingieldowy etc … większość i tak zmieniała nicki. Przecież spółka czysta i ma lab jedyny w Europie i duże zainteresowanie :):))::)):):):)bajki, bajeczki i tyle.
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~Kubek [217.62.212.*]
    My jesteśmy inwestorami w przeciwieństwie do Cb Olaf. My zmieniamy nicki to ty używasz Vpn żeby maskować własne IP jak to już kiedyś napisałeś
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~jasiepytam [212.87.30.*]
    Czy jesteś świadom, ilu inwestorów straciło majątki przez 'hurraoptymistyczne' komunikaty w latach 2020-2021?

• Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~dsaf [31.182.4.*]
    tutaj proces się nalezy i opowiadanie kłamstw że nic nie ugracie czy pozywajcie GPW to tylko pokazuje, że ludzie boją się pozwu!
    Pierwszy pozew głośny musi być i Prezes za swoje kłamstwa musi się wytłumaczyć i niestety nie będzie miał jak, dlatego będzie winny kłamstw jak to się dzieje w USA. Tam ciągną za dpę każdego kto kłamie.
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~medrec [79.184.237.*]
    dajcie jacusiowi wycisk na Walnym.
    i jego wiernym pieskom.
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~Robin [213.134.191.*]
    kaziu, olaf, medrec …. Aż się wzruszyłem, to już ze 3 lata jak na tym forum siedzicie, codziennie, niesamowite!
    A wy naganiacie od ponad 3 lat i taka wtopa - niesamowite :):):)
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: kazik_1969 [212.102.39.*]
    Dnia 2023-06-06 o godz. 17:27 ~jasiepytam napisał(a):
    > Czy jesteś świadom, ilu inwestorów straciło majątki przez 'hurraoptymistyczne' komunikaty w latach 2020-2021?
    >

Wielu i wiele kasy.

Ale mi nikt nie może zarzucić naganiania na kupowanie akcji tej spólki.
    Jeśli ktoś twierdzi że w USA świat wygląda inaczej , niech zapozna się z historią Elisabeth Holmes i firmy Theranos. Zła Krew - dobra lektura, Drop Out - dobry film. Theranos padł w 2017/2018. Holmes do więźnia trafiła wiosną 2023.

Co do tego kogo i za co pozwać
    - można KNF i GPW za brak nadzoru - ale w pozwie trzeba wykazać i udowodnić ten brak nadzoru. Życzę sukcesów. KNF teraz kończy postępowania za wykroczenia z 2018 2019 roku. Czyli dzialają ...państwo z dykty, ale działa.
    - można pozwać Spółkę, ale za co ? Zresztą ze spółki się nic nie ściągnie
    - można pozwac Wojciechowicza, jako Zarząd jednoosobowy. I to faktycznie najłatwiej.
    Ale trzeba szkodę udowodnić i uzasadnić. Nie wystarczy napisać pozwu, że Wojciechowicz bajdurzył, ja mu uwierzyłam i straciała tyle kasy.
    A wpis sądowy to 5% wartości przedmiotu sporu.

Gdybym był akcjonariuszem (byłem, sprzedałem po jakies 9 zł) i chciał złapać Wojciechowicza - poszedłbym na Walne. To kosztuje, czas i pieniądze , ale trzeba.
    Za lata 2020 -2021 żaden akcjonariusz nie przyszedł na Walne by zadawać Wojciechowiczowi trudne pytania . Czyli nie czuli sie skrzywdzeni ?! A jeśli czuli - czemu odpuścili ??

Ja na walnym za 2022 pytałbym o sens inwestycji iw Naturativ. Przeciez to jest ewidentne wyprowadzenie kasy ze spółki. KUpno udziałów w spółce która nigdy nie miała jakiegokolwiek zysku to jawna niegospodarność. I Prezes który takie decyzje podejmuje na absolutorium nie zasługuje.
    Nawet jeżeli Walne głosami kumpla/slupów Wojciechowicza (wojciechowicz nie może głosować) absolutorium przegłosuje, to taką uchwałę można skarżyć do sądu jako niezgodną z dobrymi obyczajami biznesowymi - bo spółka dołuje a prezes wyprowadza kasę.
    I jesli sąd taką skargę uwzględni - to może otworzyc drogę do roszczeń o odszkodowanie do Wojciechowicza.
    A Wojciechowiczowi do absolutorium wystarcza 10.000 glosów jego kumpla.

Dwa lata temu dawałem tu podobną propozycję - nikt nie skorzystał.
    Czy teraz znajdzie się ktoś kto się odważy ?

większość tych naganiaczy siedzi teraz w norach i nosa nie wytyka.
    jak pisali ze spółka czysta ile to milionów. A prawda jest taka ze w kasie obecnie pusto - wszystko zostało wyprowadzone w jakieś spółki gnioty typu Naturativ czy Geny. Albo pożyczki do CEGC które nie wróciły czy transakcje z Globalito sami ze sobą :):):):):):)
    Kubek, Żeglarz, Robin czy Mego czy KmJotjeden gdzie jesteście pryszcze???????????
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~Kubek [217.62.212.*]
    Największym naganiaczem to jesteś Ty, nie posiadasz akcji spółki a warujesz jak kundel stajenny. Tylko wytłumacz dlaczego ?
    grzesiu pisałem wiele razy ale chyba masz problem ze zrozumieniem. Pokazuje cały czas jakie to bajki są tu grane i cały czas mam rację :):):):) a ty jak zwykle dalej naganiasz i piszesz bajery jak to wszystko ładnie pięknie etc
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~poszkodowany [178.235.112.*]
    Czy wiesz może jak zakończył się spór między p. Stroczkowską a Spółką?

Twierdziła wcześniej, że nie odpóści. A może się dogadali?
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~aaaaaaaaaaaaa [31.61.249.*]
    Teraz jest prościej. Składasz pozew, odpisujesz bajki na jakie się nabrales ( np. ja na artykuł w gazecie, że ma umowy w biurku z całego świata czekające na jego podpis plus wcześniejsze jego espi), wnioskujesz o zawieszenie z art. 177 kpc że względu na postępowanie karne, jako mające wpływ na wynik twojej sprawy cywilnej, jeśli go skarżą, odwieszenie twojego postępowania i masz sprawę wygrana. Powództwo cywilne najlepiej zabezpieczyć na majątku Jacy, jeśli taki ma ( podejrzewam, że oprócz śmieciowych akcji ma szczoteczkę do zębów), uprawdopodobnienie zabezpieczenia zawiadomienie do prokuratury i decyzja o karze finansowej. Gorzej jak sąd karny go uniewinni. Możesz sam w pozwie cywilnym iść bez drogi karnej, to Jacuś będzie wnioskował o zawieszenie z art. 177 kpc. Ogólnie temat ciężki. Jeśli ma majątek, to można myśleć o pozwie z zabezpieczeniem.
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~prawnik [31.182.4.*]
    Pozew musi być prywatnie zbiorowy wtedy to WOJCIECHOWICZ musi się tłumaczyć z fikcyjnych ESPI!!! TO ON MUSI UDOWODNIĆ ŻE ROBIŁ WSZYSTKO ABY TE ESPI BYŁY SPEŁNIONE.
    SĄ TO MAILE, wykonywanie połączeń, podróże itd. Jeśli tego nie będzie to Sąd prawdopodobnie może uznać gościa za oszusta i jak każdy prezes firmy odpowiada prywatnym majątkiem. Majątek przepisany na żonę już w EU nie działa aby obronić go przed Syndykiem.

PROSZĘ NIE SŁUCHAĆ TROLI BO ONI TEŻ UMOCZENI.
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~aaaaaaaaaaaaa [31.61.249.*]
    Ciężar dowodu leży na powodzie. Art. 6 kc i art. 232 kpc się kłania. Jeśli na żonę przepisał majątek to skargi paulińskie z art. 527 kc. Tylko czy kwalifikują się akcjonariusze na wierzycieli przyszłych z art. 530 kc? Ludzie byli, są i będą dy... mi w świetle prawa.
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~Pingwin [31.0.86.*]
    Up
    Grzegorz holenderski Kubku - jak tam te twoje gnioty Inno i genxone? Zdążyłeś się w norze i juz nie naganiasz????
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: ~Żeglarz [46.204.12.*]
    Proponuję żeby spadzie pozwały wzrostowych a wzrostowi spadziów a międzyczasie żebyście Wszyscy pozwali zarząd. Xd
  • Re: Składa ktoś pozew? Autor: zeglarz [89.77.11.*]
    Ja żałosna istoto proponuję żebyś się nie podszywał ... a apel o pozew jest jak najbardziej słuszny

ooo jest i wielki inwestor z Truegames hahahahahahah jak tam twoje PP??? :):):):):):):):):)
[x]
HYENERGY -3,73% 2,32 2025-08-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.