• nie rośnie, ale spadać też nie chce Autor: ~guru [83.11.194.*]
    a wszystko spada. niestety sam brak popytu może spowodować że kurs się będzie mimo woli osuwał. ale wartość to wartość. dobrze mieć w swoim portfelu wartościowe spółki czyli takie, które po uspokojeniu nastrojów odzyskają właściwą sobie wycenę. pozdrawiam.
  • Re: nie rośnie, ale spadać też nie chce Autor: ~sknerus [92.42.116.*]
    Ostatnia umowa. Coś zaczyna się dziać w interesie.
  • Re: nie rośnie, ale spadać też nie chce Autor: ~lex [91.192.120.*]
    kupuj papugi od dlugow ,dorabiaja sie na wykorzystywaniu ludzi ,ktorzy wpadli ,moze i duzo z nas ,nie dotyka sie takiego syfu
  • Re: nie rośnie, ale spadać też nie chce Autor: ~Black [83.7.32.*]
    Nie rozumiem Twojego podejścia do firm windykacyjnych. Piszesz, że wykorzystuja ludzi którzy wpadli ale powiem Tobie jedno, że 80% tych wykorzystanych wpadło przez własną chciwość lub głupotę i nieuczciwość. Dlaczego mają być zwolnieni z odpowiedzialności za swoje działania, jeżeli Ty popełniasz błąd to kto za niego płaci?. Jestem przedsiębiorcą i spotkałem wielu takich cwaniaczków co wpadli a Ty chcesz abym to ja za nich zapłacił. Przecież jest jeszcze druga strona, która ma kłopoty przez tych co wpadli. Zgodnie z Twoim rozumowaniem jeżeli ktoś jest mi winien pieniądze to ja powinienem mu zrobić prezent i darowac dług. Ale za chwilę to ja dołącze do grona tych co wpadli. Nie zawsze firma z tych lub innych względów dochodzi samodzielnie zwrotu długu. W takim wypadku korzysta z usług firmy windykacyjnej. Nie rozumiem Twojego toku rozumowania.
  • Re: nie rośnie, ale spadać też nie chce Autor: ~lex [91.192.120.*]
    to domagaj sie podobnych ale sadowych spraw a nie psytcholi z pod znaku papug ktorzy tylko mysla ile dla mnbie ile dla mnie ,rozumiem ze nie masz darowac,bo niby dlaczego ale po co poslugujesz sie gnojami spod znaku prawnikow ,przeciez to oni sa zdolni robic na dwa fronty ciebie wydoja ,potem prowizja ,i smieja sie przy koniaczku,daj spokuj to jest jak zer ,smiem twuierdzic ze nie wydolnosc sadow i dlugotrwalosc to robota korporacj prawniczych,to tak samo jak z szpitalami,publiczne ruina ale prywatne cacy,ale pracuje tu i tu ,dla mnie musza w polsce zbankrutowac i tak samo bedzie z cash flow wtedy poczujesz ich troske o akcjonarjat,w wiekszosci nad nimi czuwaja byli bossowie sluzb specjALNYCH,POKAZ IM ILE MASZ ,TO NAPEWNO CIE ZOSTAWIA ,JEDZIE MI TU CZOLG.
  • Re: nie rośnie, ale spadać też nie chce Autor: ~nostra [88.156.211.*]
    Ktoś Cię zmusił do kupienia ich akcji pewnie wtopiłeś i stąd to rozżalenie. Nie Ty jeden, a że się teraz starają jak mogą to dobrze świadczy. Jak nie podoba Ci się to co robią nie kupuj ich akcji.
    Miłego wieczoru.
  • Re: nie rośnie, ale spadać też nie chce Autor: ~fz [85.89.189.*]
    Od jakiegos czasu wyraznie rosnie wartosc pojedynczego zlecenia, z jednej stronie moze to swiadczyc o stopniowej poprawie sytuacji w firmie. Moze to byc zwiazane np. z ostatnio przeprowadzona reorganizacja dzialu handlowego (wieksza liczba zespolow) i moze zapowiadac poprawe wynikow w przyszlosci. Z drugie strony takie dzialania wskazujace na rozwoj firmy moga poprawic relacje z przyszlymi, potencjalnymi inwestorami badz kredytodawcami/obligatariuszami. Firma moze np. pochwalic sie realizacja pojedynczych zlecen o wartosci paru milionow zl a nie np. kilkudziesieciu/kilkuset tysiecy.
  • Re: nie rośnie, ale spadać też nie chce Autor: ~nostra [88.156.211.*]
    Zainteresowanie "ogromne" co drugi dzień rusza ku słońcu.
  • Re: nie rośnie, ale spadać też nie chce Autor: ~guru [83.11.154.*]
    podaż jest na wyczerpaniu. kiedy już wszyscy sprzedali, kierunek może być tylko jeden. spodziewam się silnych wzrostów na CF, będą krótkie, ale wyrażne (patrz wzrost kursu dolara). kwestia czasu.
  • Re: nie rośnie, ale spadać też nie chce Autor: ~nostra [83.28.45.*]
    Jedyna spółka która wciąż ryje nawet przy dobrym info.
  • Re: nie rośnie, ale spadać też nie chce Autor: ~mopi [83.20.137.*]
    cos sie dzieje?
  • Re: nie rośnie, ale spadać też nie chce Autor: ~nostra [83.28.36.*]
    Pewnie zmierzamy do 2.00 , jeżeli cały czas będzie spadał a nie robi nic innego .
    Też chciałabym wiedzieć dlaczego.
[x]
CASHFLOW 0,00% 0,13 2016-03-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.