• Wafelek mail od RI Pharmeny Autor: ~mistrzu [31.182.226.*]
    Wafelek - nie jadę na Walne bo RI Pharmeny odpowiada na moje zapytania.
    Poniżej załączam odpowiedz na jedno zapytanie:

Umowy w zakresie sprzedaży w USA są już realizowane. Pharmena kończy etap formalny obejmujący przygotowania treści na opakowania zgodnie z wymaganiami regulatora rynku oraz rejestracji zakładów produkcyjnych w FDA – wymógł regulatora rynku dla podmiotów produkujących gotowe produkty poza USA. Po zakończeniu procesu tego procesu Spółka rozpocznie realizację pierwszych zamówień.

Pozdrawiam,
    Tomasz Gutowski

2. Czy umowa zawarta pomiędzy Pharmeną a Longevity Lunch Lab LCC na sprzedaż suplementów diety zawierających cząsteczkę 1-MNA pod marką Endotelio oraz produktów dermokosmetycznych pod marką Dermena jest już realizowana?
    Na zagranicznej stronie internetowej:
    https://ohphealth.com/products/endoteliol-1mna?_pos=1&_sid=c5798d282&_ss=r
    zamieszczony jest produkt Endotelio 1-MNA (opakowanie w języku polskim) z dopiskiem "wyprzedany". 
    Czy to oznacza, że spółka Pharmena uzyskała już wszystkie wymagane zgody amerykańskiego regulatora na sprzedaż swojego produktu w USA? 

• Re: Wafelek mail od RI Pharmeny Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    super. dziękuję. o to mi chodziło.
    mistrzu, fajnie gdybyś się uczył o PR Pharmeny, i też odpowiadał na pytania ; )
  • Re: Wafelek mail od RI Pharmeny Autor: ~mistrzu [31.182.226.*]
    Wafelek, zadałem też inne pytania:

Tak jak wspominałem podczas naszej rozmowy telefonicznej, Spółka wszystkie kluczowe informacje dot. swojej działalności przekazuje poprzez raporty bieżące i okresowe oraz poprzez publikacje w mediach (biznesowych i branżowych).
    W najbliższym okresie Pharmena zamierza podjąć dodatkowe działania, które umożliwią akcjonariuszom i inwestorom kontakt i interakcję z Zarządem spółki, np. poprzez czat lub webinar inwestorski. Data działań nie została jeszcze sprecyzowana.
    Jednocześnie dziękuję za zwrócenie uwagi na treści na stronie Pharmeny. W najbliższym czasie postaramy się zaktualizować treści.

Pozdrawiam,
    Tomasz Gutowski

1. Czy spółka zamierza poprawić komunikację z akcjonariuszami np. poprzez organizowanie cyklicznych czatów z udziałem zarządu? Obecnie na stronie internetowej spółki ostatni NEWS jest z dnia 11.06.2019 roku.

ich strona internetowa pokazuje w pełni jak działa ta spółka. zobaczymy ile potrwa to "w najbliższym czasie".
    pierwszy polski lek oparty na 1-MNA (i opracowany przez Pharmenę) powstaje od 2003 roku:
    "Wyniki badań nad chlorkiem 1-metylonikotynamidu zostały zaprezentowane w postaci wykładu plenarnego w dniu 10 września 2003 r. na IV Kongresie Technologii Chemicznej w Łodzi."
    ile to już lat minęło? i mamy tylko suplement Endotelio, którego nikt nie promuje i nikt nie kupuje.
  • Re: Wafelek mail od RI Pharmeny Autor: ~Ja [46.148.148.*]
    A co z Mexykiem i Kanadą????
    to tak górnolotnie się nazywa w komunikacie "umowy na dystrybucję produktów na rynkach USA, Kanady i Meksyku" a w rzeczywistości lokalna przychodnia (zatrudniająca 8 osób) lekarska z Boulder CO będzie sprzedawać Endotelio(l) przez stronkę internetową (zaprojektowaną przez syna szefowej) z wysyłką do Kanady i Mechiko. tylko kto znajdzie ten wynalazek, jeśli nie jest ani reklamowany ani pozycjonowany (bo to kosztuje krocie)?
  • Re: Wafelek mail od RI Pharmeny Autor: ~mistrzu [31.182.226.*]
    Marketing działa:
    https://www.fk.com/BoulderLongevityInstitute
    Sign Up Today - Your First Month Is On Us!
    BLI's Human Optimization Academy online membership offers instant access to videos, worksheets, articles, and other training resources formatted for simplicity but with enough depth that you’ll walk away feeling empowered to optimize your health, performance, recovery and overall quality of life.
    Join today!!
    populacja USA w roku 2021 wynosiła 331,9 miliona osób. dzięki marketingowi na swoim fejsbuku przychodnia lekarska z Boulder CO (zatrudniająca 8 osób) sprzeda zapewne kilka milionów opakowań Endotelio dziennie.
    mistrzu, jak tam sprzedaż w USA? ile opakowań juz sprzedano?
    mistrzu, podnieciła mnie ogromnie wczorajsza informacja, że "Wyniki badań dotyczące działania cząsteczki 1-MNA zostały zaprezentowane na dwudniowym, światowym kongresie poświęconym regeneracji organizmu, osiągnięciom medycyny w kontekście procesów starzenia oraz chorobom związanym z wiekiem. Spotkały się one z bardzo dobrym przyjęciem i dużym zainteresowaniem, co daje nam dobry sygnał jeśli chodzi o wejście na rynek amerykański".

czy mógłbyś wykorzystać swoje wtyki w Ri Pharmeny i spytać emailowo Tomasza Gutowskiego co to za światowy kongres?
    mi udało się znaleść tylko lakoniczną informację w sieci (po mandzursku), że na pewnym kongresie przedstawiciele BigPharma z całego świata bili się i wyrywali sobie z rąk opakowania pewnego magicznego medykamentu produkowanego na wschodzie Europy. następnie kompulsywnie łykali go całymi garściami aby opóźnić proces starzenia, poprawić wydolność fizyczną i zabezpieczyć się przed śmiertelnymi skutkami wszystkich wirusów wszechświata. z tego oto powodu, medykament ten nie może być sprzedawany za granicą - zapasy wyłykane przez zainteresowanych prezesów i sekretarki firm farmaceutycznych z całego świata.

jestem na 100% przekonany, że to info o innym kongresie. Pharemna jako profesjonalna firma nigdy nie popełniła by takiego błędu.

moja ciekawość jest na granicach wyczerpania. prosze pomóż mi rozwiązać ta zagadkę. nie mogę od wczoraj spać.
  • Re: Wafelek mail od RI Pharmeny Autor: ~Ja [46.148.148.*]
    Zwolnić prezesa Pałkę!
[x]
PHARMENA -1,88% 3,14 2026-06-03 16:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.