• O co tu chodzi Autor: ~Tome [5.173.33.*]
    Nie wiem czy ktoś się ze mną zgodzi ale ja nie jestem w stanie uwierzyć ze oni przypadkiem zrobili taki ruch ze na dwa tygodnie będzie wstrzymany obrót akcjami na giełdzie. Mam wrażenie ze prezes jest na to za cwany żeby to była wtopa. Dopatruje się jakiegoś planu ale nie wiem jakiego
  • Re: O co tu chodzi Autor: racjonalista0220 [188.252.84.*]
    Jeżeli jest to jakiś ukryty plan to na pewno nie na korzyść małych akcjonariuszy, a wręcz przeciwnie
  • Re: O co tu chodzi Autor: ~gracz [83.26.198.*]
    Zajrzales do firmy i wiesz co się tam dzieje,rozwija się.A co na to inni udziałowcy.
  • Re: O co tu chodzi Autor: ~gracz [83.26.198.*]
    Jaki jest faktyczny ff i o to ma być bój ? Prezes nie dopełnia obowiązku a mali cierpią.
  • Re: O co tu chodzi Autor: ~Finiaś [85.246.144.*]
    Czy zawsze musi być drugie dno? Może po prostu kondycja finansowa jest fatalna, prezes ewidentnie nie uczy się na własnych błędach, a biegły rewident ma problem z badaniem sprawozdania finansowego?
  • Re: O co tu chodzi Autor: ~Opinia [188.146.126.*]
    Chodzi o to, że na tym chorym bananie prezes który nie dopełnia obowiązku informacyjnego nie ponosi żadnych dotkliwych konsekwencji.
    Stąd wielu januszy pcha się na giełdę, a obowiązki giełdowe mają w głębokim poważaniu. Bo nikt im bolesnej kary nie wymierza.
    Dla bajkopisarza teraz wisi czy są obroty czy nie.
    I tak nie ma już akcji dopuszczonych do obrotu.
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.