Spółka wydmuszka . Dali solidną dywidendę za 2022 r. i do widzenia gajowy. Fatalny wynik finansowy za I kwartał 2023 r. Na minusie .Były już takie spółki jak np. Opteam. Duże dywidendy i padaczka .
Troll nie wie że tu wyniki za 1 2 czy 3 kwartał nie są ważne bo wiadomo że będą straty .liczy się sprzedaż bacteromic bo wtedy zysk będzie kilkadziesiąt razy większy niż te straty w poszczególnych kwartałach...
Jest taka podobna spółka na giełdzie - Braster . Miały być wielkie projekty i co z tego wyszło obrazuje jej kurs. Proszę zobaczyć z jak wysokiego poziomu zaleciała do ok.50 groszy . Życzę spółce i akcjonariuszom jak najlepiej , ale w życiu nie spełniają się tylko cudowne scenariusze i to trzeba wziąć pod uwagę . Bardzo mnie rozbawiło określenie Troll , nawet nie wiedziałem że mnie tak awansujecie . A ja tylko zwykły zjadacz chleba .
KJ niby ten Braster to też branża medtech, jednak jak wpadłeś na pomysł żeby go porównać do scope? Oni nie mają nic ciekawego w planach, wieje od nich nudą, w przeciwieństwie do scope.