• Ile macie akcji? Autor: ~Lekarz [193.162.26.*]
    Ile macie akcji, że tak pitolicie? Macie chociaz 1-2%, że by tak pitolić, czy matka wam dała kieszonkowe i na Fifę zabrakło?
  • Re: Ile macie akcji? Autor: ~Kwadrat [37.30.96.*]
    Nawet jak mam jedną to jestem akcjonariuszem i wara ci od tego - nie jestes Polakiem czy co? napuścic na ciebie odpowiedni urząd co ci wytrzepie dochody przychody i wydatki? że sie pytasz ...
  • Re: Ile macie akcji? Autor: ~Kimono [79.184.241.*]
    Ja mam 5, jak urosnie to robie impreze przy trzepaku
  • Re: Ile macie akcji? Autor: ~Kwadrat [37.30.96.*]
    i tak trzymać - to że ktos mnie yepie za to że plwam obecnie TVP1+2 to mu odpowiadam ż epłacąc abonament mam takie samo prawo opluć, obrzygac jak i wznosic peany na dowolne cokolwiek nadawane na ekranie ...
    Mając dowolna ilośc papiera staje sie władny wyrazac zdanie na temat tego co posiadam - jesli ktos ma z tym problem to mu zaleznie o opini w danej chwili na temat papiera odpowiednio odpowiem - bo umiem trolowac lepiej niż niejeden zawodowy troll skadkolwiek ;)
  • Re: Ile macie akcji? Autor: ~Hofens [31.61.249.*]
    Kwadrat jak walisz gorzałe to nie pij do odcinki bo zaszczasz wyro
  • Re: Ile macie akcji? Autor: ~kWADRAT [213.5.40.*]
    Hofens zanim przystapisz do pisania po chlaniu to trzeźwiej bo jak zwykle piszesz nie na temat - musi ci ksiąd znie dał lub samżeś na łopatowym stylisku nie wyhasał się ...
    tak więc tego - odpuść boś z acienki ...
  • Re: Ile macie akcji? Autor: ~tyfus [37.225.83.*]
    Oooo pisiorowe ścierwa sie budzą - lecz się u kota na Nowogrodzej lub w Toruniu
[x]
SONKA -0,20% 9,94 2025-09-19 16:13:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.