Szanowny kolego.Widziałem wpisik ale nie mogłem zareagować.Twoja nieżyczliwość psu na budę bo JSW zwyżkuje i przy znanych całemu rynkowi newsach nie widzę możliwości dalszych spadków.Nie ja będę tracił tam lecz ty tu.I tyle.Teraz przyglądaj się jak spełnia się co tu napisałem.
Taka młoda godzina a na gniocie/śmieciu już takie emocje?Niewinnie i skromnie odpowiedziałem nieżyczliwcowi...Wy macie prawo mieć odmienne zdanie tylko czy ono ma jakiś związek z rzeczywistością z prezesem drukarzem/sypaczem?Dlaczego nie chcecie sie pogodzić z tym że to słaby papier?
A to co passa padliny się poprawiła?Trzeba już kupować?Przypominam że JSW nosi miliardy ale może jednak perspektywy gorsze.Będzie tu dla mnie akcji za 5 baniek to się przeniosę.
Słuchaj...rzucacie się obaj z tym drugim fanatykiem na tych dwóch padlinach jak wszy na grzebieniu a obaj upychacie,Ty tu a on tam. Byś mógł mieć trochę przyzwoitości zamiast wciskać softa po 0,30 i opuścić go na te 10 groszy tam gdzie planujesz i jego też jego miejsce.
Częściowo, chodź bez moich 25 k budynek i tak by powstał więc nie była znacząca. Druga część tej roli to odzyskanie tej straty pomnożonej razy 10,może starczy x6, zobaczymy. Już dzisiaj pierwszy symptom spadku mamy a jeszcze 6 miesięcy do oddania budy - jeszcze wiele może się tu wydarzyć.