• Czy jutro wyniki? Autor: ~Koks [37.30.100.*]
    Jak obstawiacie?
  • Re: Czy jutro wyniki? Autor: ~Optymista [181.214.173.*]
    Ja podzielam optymizm "rynku" i tych lepiej poinformowanych, którzy napędzają dzisiejsze wzrosty na walorach OTLOG.
  • Re: Czy jutro wyniki? Autor: ~Fan [178.21.154.*]
    Wyniki będą bardzo dobre. Czy takie jakie oczekiwał rynek to się okaże!

Obserwuję kurs i w mojej ocenie obecnie nie ma realnej podaży. To jest zbijanie kursu żeby trochę rozruszać kurs + żeby pojawiły się jakieś zlecenia sprzedaży od "niezdecydowanych" akcjonariuszy. Co nie oznacza, że podaż nie uaktywni się po opublikowaniu wyników ("sprzedaż faktów"). Ale to tylko moja opinia.
  • Re: Czy jutro wyniki? Autor: ~Sowa [83.24.69.*]
    Podaż zawsze sie aktywuje zwlaszcza po b.dobrych wynikach i po takim wzroscie. Zobaczymy czy bedzie popyt i moze korekta bedzie krótka. Obstawiam wynik skons. z biznesu w przedziale 50-65, ale ile zostalo netto ze sprzedazy LR, nie mam pojecia. Sadze, ze w 2023 moga zrobic ponad 200mln netto
    I wynik jest 66mln z działalnosci podstawowej 24mln ze sprzedazy akcji LRijeka. Pewnie będzie 200mln zl. za cały 2023, ale zobaczymy
  • Re: Czy jutro wyniki? Autor: ~Grzechu [89.64.9.*]
    Będzie więcej bo po inwestycjach przyspieszyli załadunek o około 30 % także zyski będą większe.
    Zgoda, mają jak i co ładować. Nie mam watpliwości, że są dobre perspektywy, ale przed strategią i opublikowaniu polityki dywidendowej przydałby sie obiektywny Raport Analityczny, byloby szybciej i prosciej
  • Re: Czy jutro wyniki? Autor: ~Grzechu [89.64.9.*]
    Ciekawe czy jutro będzie większy wzrost, czy powoli po 4% do góry
  • Re: Czy jutro wyniki? Autor: ~Arc [93.190.37.*]
    Dnia 2023-05-30 o godz. 20:46 ~Grzechu napisał(a):
    > Ciekawe czy jutro będzie większy wzrost, czy powoli po 4% do góry

Tak, jest to uczucie, że szkoda, że nie kupiło się więcej akcji.
    Może inni też się rzucą.
    Z jednej strony chce się zobaczyć to 50 zł, żeby setka stawała się widoczna, a z drugiej chce się załadować poniżej 50, żeby już sobie lecieć dalej z myślą, że tanio załadowane do oporu : )

Tak jak w tym roku marzeniem jest 100 zł, tak w następnym celem może być 150, więc jest, co zwielokrotnić przy wciąż atrakcyjnej cenie.
[x]
OTLOG -1,08% 12,82 2026-05-18 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.