Wyniki będą bardzo dobre. Czy takie jakie oczekiwał rynek to się okaże!
Obserwuję kurs i w mojej ocenie obecnie nie ma realnej podaży. To jest zbijanie kursu żeby trochę rozruszać kurs + żeby pojawiły się jakieś zlecenia sprzedaży od "niezdecydowanych" akcjonariuszy. Co nie oznacza, że podaż nie uaktywni się po opublikowaniu wyników ("sprzedaż faktów"). Ale to tylko moja opinia.
Podaż zawsze sie aktywuje zwlaszcza po b.dobrych wynikach i po takim wzroscie. Zobaczymy czy bedzie popyt i moze korekta bedzie krótka. Obstawiam wynik skons. z biznesu w przedziale 50-65, ale ile zostalo netto ze sprzedazy LR, nie mam pojecia. Sadze, ze w 2023 moga zrobic ponad 200mln netto
Zgoda, mają jak i co ładować. Nie mam watpliwości, że są dobre perspektywy, ale przed strategią i opublikowaniu polityki dywidendowej przydałby sie obiektywny Raport Analityczny, byloby szybciej i prosciej
Dnia 2023-05-30 o godz. 20:46 ~Grzechu napisał(a): > Ciekawe czy jutro będzie większy wzrost, czy powoli po 4% do góry
Tak, jest to uczucie, że szkoda, że nie kupiło się więcej akcji. Może inni też się rzucą. Z jednej strony chce się zobaczyć to 50 zł, żeby setka stawała się widoczna, a z drugiej chce się załadować poniżej 50, żeby już sobie lecieć dalej z myślą, że tanio załadowane do oporu : )
Tak jak w tym roku marzeniem jest 100 zł, tak w następnym celem może być 150, więc jest, co zwielokrotnić przy wciąż atrakcyjnej cenie.