Będzie jazda na południe- pewne bo zgodne z technicznym rozkładem jazdy ___________________ patrz wskaźnik wyprzedzenia ruchu interwał wiadomy dla znawców pozdrawka dla myślących-)
P.S. na D1 wyraźny kanał spadkowy - wczoraj kurs odbił się do dołu od górnej bandy nawrotu, volumen śladowy zapowiada obsuw, aktualnie dolna linia kanału 17,5.
Jeszcze maleńka dygresja ---- po wykonie krzyża śmierci na D1 kurs ucieka do dołu przed opadającą SMA 50. _________________ Dobrej zabawy życzę.
Wonchal [81.15.172.*] No i jutro macie te wasze upragnione 20 dublonów ,pasi wam adranki i inne przedszkolaki marzące o potędze atomu, techniki nie oszukacie przegrywy i dawcy ... ktoś musi dopłacac do tego szemranego interesu i kurde balans padło na was ZIEKONA CIELEŃCINKO. ******* wydłużona fala C wybebeszy was z kapitaliku i uczyni z was nędzarzy... cel wiadomy pogłębienie dołka fali A czyli zjazd < 17 no to trzymajcie dalej padlinę ,Zyga was w.... bez mydła.
~bosmanmat [31.61.179.*] Siemka @ Won ostro walisz w trepów. Dzisiaj pisałem gibonom i to nawet ze trzy razy ,że zanik volumenu to czerwony alert i kurs odbił się od górnego nawrotu w kanale spadkowym a dolne ograniczenie kole 17,5 .... patrz i bingos jak mawiał nasz guru.
otwarcie z luką z 5% a potem szybko do wybicia 20. Tutaj cieleńcinowy to adyś z lokajem klajnym po klaczy z mistrzowskimi referencjami,hihi . apropo pozdro dla Aldony i miłego weekendu .Docelowo widzę mocne strząchnięcie 32,9/2 ~ 16,5 staje,hej.
Wonchal [81.15.172.*] thx, spoko ...teraz cisza nastąpi a jutro zobaczą destrukcję fali C w rozwinięciu impulsu wielkości ruchu mierzonegokorekty A-B-C.
A TERAZ MOJE PYTANIE CHŁOPCY: KIEDY MAM KUPOWAĆ PO TE 16 ZETA ? PRZECA ANALIZA TECHNICZNA ZAPOWIADAŁA DESTRUKCJĘ FALI c ????
Teraz wydłużona linia C podaruje linie A co przekłada się na spadki w linii D,ale spokojnie linia da sygnał do odwróconej na dole ...srata tata jak będą kupować to będzie rosło a jak sprzedawać to będzie spadac
... 17 głosów na NIE, hmmm... Ja tylko przytoczyłem co lepsze wpisy z analizy technicznej :), chyba chłopcy nie oceniacie negatywnie swoich wpisów... Powtarzam pytanie: kiedy 16 - 20 zeta, bo kasa na zakupy czeka ????, przecież tak wynikało Wam z AT :)
Wielonikowiec_zpusz Myślisz że obrót cirka 350 tys robi na mnie wrażenie? i transkacje po parę sztuk ? Musicie się bardziej postarać z tym szarpnięciem w dół, no chyba że nie macie ikry.... Napisz coś ciekawego, jakąś mega analizę techniczną, tylko nie zapomnij o użycie jak najbardziej skomplikowanych sformuowań to może zrobisz na kimś wrażenie.... a jak się dobrze postarasz to może fundy dzięki Tobie wywalą akcje :-) A tak to ponawiam pytanie: KIEDY 16 ZŁOTYCH ?
Obawiam się że [Jak przyjdą Szwedy !!!} da lepszą prognozę niż: - patrz wskaźnik wyprzedzenia ruchu - krzyż śmierci - cel wiadomy pogłębienie dołka fali A czyli zjazd Ja od siebie dodam : - fala X, Y, Z - fibo, libo i itp....
wgrudniupopołudniu [89.64.14.*] o mnie się nie martw... A tak to widzę że kolejny raz zmiana nicku: szczotaklozetowa [89.64.14.*] RydzykFizyk [89.64.14.*] klops [89.64.14.*]
Napisz prostaku ile jesteś w plecy,
akcje to instrument do pomnażania szmalu.
Widać ,że jesteś przegryw i cmokasz wtopę za wtopę po wała trzymasz od 30,buhahahaha.
Po pierwsze będę w plecy jak sprzedam - przy końcu roku będę myślał co zrobić dalej z zepakie Po drugie siedzę znacznie, znacznie niżej niz 30 zeta Po trzecie , przerobiłem takich samych krzykaczy na providencie, też było hałas że to bankrut itp, wyszedłem z prawie 80% zyskiem brutto, tu nie przewiduję takiego wyniku ale wyjście z zyskiem i to całkiem słusznym juz tak :) To Ty mi teraz napisz, ile dostajesz od wersa za pisanie tych mądrości ?
Nadchodzi nie lękaj się wywalaj to szybciej zjedzie
Po co się męczysz Mr Rynek cię wyręczy.
Powinniście się cieszyć shakowani
bo obroty rosną potwierdzając trend.
Tak się martwiliście,że nie ma chętnych do sprzedaży po 24...23...22...20 obrociny liche
a tu dzisiaj w porzo...
taka rakieta z rewersem ciągu.
wy to macie zdrowie kisić 50-60% wtopy,hehe.
Poznać głupiego po wpisie.jego.
Od razu.widać ,że jesteś lepszy moczymorda.i wisisz wysoko.
Ja nabyłem w piątunio dwa kafle po 18,9 i się nie gorączkuje.