Zamiast marudzić kup. To wtedy urośnie. Kurs odzwierciedla nastroje a te są takie że nikt nie uwierzy póki nie zobaczy. Pierwsza prezentacja Holstina zatrzymała spadki. Być może druga będzie na tyle dobra że szarpnie kursem a na razie jest jak jest. Fund który sponsoruje Holstina nie angażuje się na GPW więc akcji nie podbije. PLW ma kurs Sonki w nosie. A innych dużych którzy mogli by coś tu robić nie ma. Drobni są tu w posiadaniu przynajmniej 10% akcji więc ktoś musi najpierw od nich te akcje odebrać. Oczywiście w przypadku sukcesu jakiejkolwiek gry chętni się znajdą ale na razie wszyscy czekają.
widzisz Stefanek akcje kupuje sie wtedy gdy jest dołek a nie gdy "cos urosło" - gdybym miał dopiero co kupic to podnosiłbym kurs kazda wydana setką złotych (zlecenia podstawowe to 50-100 papiera = 100-300 zeta).
teraz to ja czekam az urosnie bo to ode mnie będą kupować - problem widze w rozgrywaniu - dzisiaj ktos se pomieszał 50 tysiami zeta łudząc sie że cos siorbnie a tu doopka nic nie wpadło - na zakupy gdyby trząsneło czekam znacznie niżej ...
poza tym jak kilka zeta rusza papierem to nalezy sie komentarz - com napisał to prawda - Stonka to obecnie smieć do ponownego wykorzystania ;)
nie troluj bo nie ma kogo - ci co wisieli dawno się wysuali w panice i ze strachu - tu same betony siedzo co majo cieprliwość - bez atomby nie podchodź ...nawet mi szkod akomentarza na takie proste trolowanie ...
tu JESLI ma cokolwiek być (a po 80 groni "obajtek mety" czyli ostatnio dookoptowany akcjonariusz) to co najwyżej przyciagnie a nie zrzuci z haka - prosto powiem - haka to se mozesz drogi tzpanie wiesz gdzie odłozyć ...
tu sie czeka ...