W okolicach tak dobrych wyjątkowych wyników to się robi sprzedaż akcji a nie wezwanie na ich kupno. Jakby po dzisiejszym raporcie zrobił wezwanie to osiągnąłby swój cel. Ja tego postępowania nie rozumiem.
fundy nie inwestują na kilka miesięcy tylko na kilkanaście lat wprzód, dla nich 1 czy 2 gorsze lata nie oznaczają, że mają oddac akcje za pół darmo. Seba musi zaoferować więcej, lub np wypłacić dywidendę 10zł i zaoferować znowu 54.25zł. Może fundy by na to poszły, ale to nie jest pewne. Fundy nie obracają swoją kasą. Przerwa w obradach oznacza, że będą pewnie negocjować w tej sprawie.
Tu jest lipa od wielu lat więc proszę was bardzo przestańcie bredzić i 1 może 2 gorszych latach .Z 80 na 30 i kiła do dziś i ty mi napuszesz te brednie o długim terminie?Każda lokata bankowa w tym czasie dała 20 parę procent więc z 80 za akcje mam powiefzmy 100zł a inwestunąc w tą kanalię mam jak widać gó.no więc bardzo proszę o przemyślane komentarze bo te to brednie do potęgi.
Poprostu zrobił wezwanie kiedy namyślił się że chce zwiększyć swój udział. Dopatrywanie się i dowodzenie zbieżności z innymi wydarzeniami niema najmniejszego sensu a raczej bardziej prowadzi do namieszania i omylności. Nigdy nie zrozumiesz zupełnego postępowania innych osób choćby dlatego że mogą coś robić dla kogoś innego. Układy, układziki znajomy mojego znajomego itp.
Przykre, ale to akurat jest prawda: „Nigdy nie zrozumiesz zupełnego postępowania innych osób choćby dlatego że mogą coś robić dla kogoś innego. Układy, układziki znajomy mojego znajomego itp.”
Czy kiedyś się dowiemy kto tu naprawdę rządzi i kto pociąga za sznurki? Raczej nie ci, którzy dają swoją twarz i nazwisko.
W spekulacji nie chodzi o to żeby takich rzeczy się dowiedzieć. To tak jakbyś chciał skreślać totolotka po losowaniu znając już wylosowane liczby i tylko zgarnać wygraną. Czas rostrzygnie tego beta poznamy wygranych i przegranych. Trend na rynku pod wpływem różnych wydarzeń na świecie się zmienia.