Niestety wygląda na to, że nawet okruch z tortu do podziału w zakresie diagnostyki sepsy w ramach WOŚP nie trafił do BMX. Ciekawe co nie zagrało, że zdecydowali się jednak pominąć w zakupach BMX. Czyżby oferowany amerykański system był zbyt nowatorski? Ciekawe czy na walnym może pojawi się informacja lub pytanie co się stało.Szkoda bo zaraz będzie to pożywka dla trolli. Mam nadzieję, że to tylko drobne potknięcie na dalszej ścieżce dynamicznego rozwoju.
Dnia 2023-05-25 o godz. 10:35 ~africanus napisał(a): > Niestety wygląda na to, że nawet okruch z tortu do podziału w zakresie diagnostyki sepsy w ramach WOŚP nie trafił do BMX. Ciekawe co nie zagrało, że zdecydowali się jednak pominąć w zakupach BMX. Czyżby oferowany amerykański system był zbyt nowatorski? Ciekawe czy na walnym może pojawi się informacja lub pytanie co się stało.Szkoda bo zaraz będzie to pożywka dla trolli. > Mam nadzieję, że to tylko drobne potknięcie na dalszej ścieżce dynamicznego rozwoju.
Ostatnio średnio to wszystko wygląda. Jestem za podwyższeniem wypłaty dywidendy przynajmniej o 25 groszy jak również przeciwny stworzeniu kolejnej fundacji, która obawiam się, że nic nie wniesie, a pieniądze będą wypływały tylnymi drzwiami. Pozdrawiam
Tu będzie podobnie jak przy Mirbudzie, kwestia czasu i obstawiam ten rok. Wielu będzie negować, ale jestem tego tu pewna, zbyt mała konkurencja a zapotrzebowania ogromne.
@Africanus - nie panikuj, został całkiem spory okruch z tortu, bo nie wydali ponad 80 baniek, które zostawili sobie na później: "Zakończyliśmy nasze zakupy, kupiliśmy łącznie 399 urządzeń za 168 275 624, 60 złotych. Do tych zakupów jeszcze wrócimy na jesieni, bo tak się rozpędziliśmy z walką z sepsą, że chcemy jeszcze kupić mega nowoczesne urządzenia i do tych zakupów mega się przygotować. Wygramy!"