• Ważna informacja Autor: ~Lidia [5.173.41.*]
    Zamierzam napisać do spółki, z propozycją wprowadzenia do oferty produktów, które mogą skokowo zwiekszyć przychody i zyski spółki. Prośba do was o merytoryczną dyskusję i poparcie mnie w dążeniach, dotarcie do firmy. Widzę ogromny potencjał, w zdrowych, naturalnych sokach, soczkach dla dzieci, z motywami popularnych bajek na etykietach plus niespodziankami. Proszę was o wsparcie.
  • Re: Ważna informacja Autor: ~kris [83.100.227.*]
    Zdrowe nie znaczy że dobre zdrowe to się sprzedaje bogatym za Hays tu należy zmienić politykę firmy redbull jest zdrowy? Pepsi lub coca cola to samo zdrowie? pewnie dlatego taki Hays na świecie robią. Na zdrowie to trzeba zaśłużyć . Taki tryb życia prowadząc. Nie pijąc zdrowie z butelki i to jeszcze w,," biorąc szpryce (szczepionkę) bo zdrowe w TV tak mówią dzieciaki już na samym starcie nie mają co marzyć a ty im jeszcze soczki z marchewkowego pola zroszonego chemią chcesz polecać? Tylko woda i to potrójnie filtrowana ot co mam do powiedzenia.
    Kasę robi się na extremalnych produktach, powinni zrobić tak gazowany napój, że łeb urywa nie prozdrowotnie dogadać się z jakimś pięściarzem by jego wizerunek zagośćił na puszce, a oni z youtuberkami jakimiś się układają chore, cash się robi tu i teraz nie uczy ludzi zdrowotności bo kto ma w głowie poukładane wie. Że zdrowia nie kupuje się w butelkach.
  • Re: Ważna informacja Autor: ~Lidia [5.173.41.*]
    Masz dzieci? Chodzisz z nimi do sklepu?
    Nie chodzę po sklepach bo raz nie mam na to czasu, dwa to nielubię sklepów. Trzy nie lubię sklepów.
  • Re: Ważna informacja Autor: ~Babciaciecierka [79.110.205.*]
    Zaproponuj IM żeby zatrudnili kogoś kreatywnego do marketingu, pisania Espi, jakas kooperscje niech zrobią, przecież to jak na dłoni widzc że może popchać spółkę na wysokie wyceny a niewiele kosztuje. Wystarczy mądrze podjeść, przecież nie o to chodzi żeby ogrom pracy włożyć...
    I w zasadzie wróciliby do tego co im dobrze szło w przeszłości, a ty już byś wiedziała że trzeba pchać akcje i niech inni się martwią o przychody z soczków:)
    Nie oceniaj wszystkich swoją miarą, traktuje tę inwestycje jako długoterminową.
    Ja oceniam działania spółki, nie widzisz tu połączenia to poczytaj o historii spółki:)
    No więc taka jest moja propozycja dla Excelence, na rozwinięcie spredaży. Co wy proponujecie?
    Widziałaś ruch?
    Kto chce wie o co chodzi.
  • Re: Ważna informacja Autor: ~klocek [79.185.187.*]
    Dnia 2023-05-24 o godz. 13:49 ~Lidia napisał(a):
    > Zamierzam napisać do spółki, z propozycją wprowadzenia do oferty produktów, które mogą skokowo zwiekszyć przychody i zyski spółki. Prośba do was o merytoryczną dyskusję i poparcie mnie w dążeniach, dotarcie do firmy. Widzę ogromny potencjał, w zdrowych, naturalnych sokach, soczkach dla dzieci, z motywami popularnych bajek na etykietach plus niespodziankami. Proszę was o wsparcie.

No to może ja: cola, energetyki, spirytus, coś z dużą ilością maryśki, mercedesy. Samo zdrowie.
    Wszystko warte rozważenia, oby rosły przychody, zyski, spółka.
    Dnia 2023-05-29 o godz. 19:18 ~Lidia napisał(a):
    > Wszystko warte rozważenia, oby rosły przychody, zyski, spółka.

No to skoro tak uważasz to pomyliłeś fora. Tu się rozchodzi o zyski w kieszeni, a nie o zyski firmy.
    Dla mnie to może być bankrut byle bym na nim zarobił.
  • Re: Ważna informacja Autor: ~sokowirufka [89.22.213.*]
    Toś Panie pięknie przyfrajerzył. Jeżeli faktycznie to są Twoje priorytety w bizneznesie to zmykaj na etat tam cię oszczędzą.... niebradzo. Hihi frajer
    Dnia 2023-05-29 o godz. 20:21 ~sokowirufka napisał(a):
    > Toś Panie pięknie przyfrajerzył. Jeżeli faktycznie to są Twoje priorytety w bizneznesie to zmykaj na etat tam cię oszczędzą.... niebradzo. Hihi frajer

+500K zl zysku zrealizowane w tym roku. Ale ze mnie frajer....
    Sorki nie frajer tylko klocek...
    No nie mogę . Czytam to chyba czwarty raz. Teraz to uważam nie frajer nie klocek tylko głupek.. Ale co zrobić , każdy musi mieć swoje miejsce na świecie (forum). Pozdr
    Dnia 2023-05-29 o godz. 20:34 ~sokowirufka napisał(a):
    > No nie mogę . Czytam to chyba czwarty raz. Teraz to uważam nie frajer nie klocek tylko głupek.. Ale co zrobić , każdy musi mieć swoje miejsce na świecie (forum). Pozdr

A ja ciebie nie biedaku.
    Mamy inne podejście.
    Dnia 2023-05-29 o godz. 21:45 ~Lidia napisał(a):
    > Mamy inne podejście.

To normalne.
    Każdy z nas walczy z innymi o pieniądze. Żadnego z nich nie lubię kiedy przegrywam. Żadnego nie znam. I za nikim nie tęsknię.
    A z cukierków to krówki, kukułki i toffi... irysy są be.
  • Re: Ważna informacja Autor: ~stepan [5.173.27.*]
    iebać polski ład i stopę procentową
    Smutne to strasznie.
    Co myślicie, nowe produkty w drodze?
    Kto się na walne wybiera?
    Kto się na walne wybiera?
[x]
EXCELLENC -0,77% 0,26 2025-10-17 17:00:00