26 kwietnia - wpisanie 392 udziałów 5 maja - wykreślenie
A teraz zobaczcie mna akcjonariat NEXITY - tam też jest JRH, więc nawet bez żadnych udziałów w The Batteries, po odwrotnym przejęciu JRH i tak jest współwłaścicielem The Batteries / NEXITY.
Natomiast umowa musi być wypełniona formalnie, więc pewnie na kilka dni wpisali te 392 udziały, żeby dokonać przekształcenia i pewnie ono się dokonało. Jeżeli tak jest to pozytywny sygnał, bo w końcu coś się ruszyło.
Dzięki za info. Ja też pisałem wczoraj, że może być to sygnałem pozytywnym, ale nie miałem wystarczających argumentów, właściwie jedynie jakieś domysły. Dzisiaj też na LinkedInie napisali "współpraca z Mitsubishi Electric", no to chyba dobrze jest. :)
Jedynym naganiaczem jesteś ty spadziowy uparciuchu, i jeśli ktoś nagania na wzrosty, to przede wszystkim, żeby dać ci odpór. Nie wyj o spadkach po dziesięć razy dziennie, to nikt nie będzie pisał o wzrostach na sto złotych. Moim zdaniem jednak wzrosty są jedyną opcją long term, bo dobry papier powinien rosnąć o wartość inflacji co najmniej...no, ale to dla ciebie nic nie znaczący szczegół, pawda?