• Dziobki otwarte? Autor: ~DD [31.182.56.*]
    Karmienie?
  • Re: Dziobki otwarte? Autor: ~Czytelnik [31.61.250.*]
    Jak widać otwarte, trudno żeby było inaczej. Niestety jak nie było tak nadal nie ma chętnych do sprzedaży akcji.
  • Re: Dziobki otwarte? Autor: ~dobromir [5.173.248.*]
    Sprzedawać mi akcje! Cżekam! Dziobek otwarty !
  • Re: Dziobki otwarte? Autor: ~123x [31.61.183.*]
    Musisz szerzej otworzyć, tzn. dać więcej $$$, to Ci wpadnie. :D
  • Re: Dziobki otwarte? Autor: ~Xd [46.204.104.*]
    Jeden z drugim forumowy no name napisze z d... ze coś będzie warte 80 czy 100 a reszta otwiera dziób z uśmiechem na 40 he he
  • Re: Dziobki otwarte? Autor: ~Czytelnik [31.61.250.*]
    Przecież będzie.
  • Re: Dziobki otwarte? Autor: ~Sdsopttt [79.184.199.*]
    Za dwa lata i jeszcze kilka emisji po drodze
  • Re: Dziobki otwarte? Autor: ~Zibikor [46.204.76.*]
    Widać oby jesteś ze spółką, która informuje,że ma zabezpieczone pieniądze do zakończenia inprobe i jeśli wogle zrobią jakąś emisję to przy wejściu na główny parkiet pod konkretnego gracza... Dwa lata jasne , nawet może i 3 ale z 30 jak zrobi 2XX to chyba warto, ale ty idź na Orlen zarobić 10%
  • Re: Dziobki otwarte? Autor: ~Xd [46.204.96.*]
    Kolejny no name, który wróży z d... 200, a nie może się doczekać żeby pchnać po 40? Zalosne
    Hmm, 3 razy mogłem sprzedać po 40, ale żałosne to jest twoje skomlenie aby ktoś ci oddał dzisiaj akcje, niestety plakaniem na forum jaka to zła spółka kursu nie zanizysz, ale staraj się
    A kto tu pisze o spółce? Piszę o forumowych no name co wieszczą z d... ze będzie 200 a opychaja po 40 na kolejnym kółku? Jak byś był pewien że tyle będzie to byś nie klecil co chwila postów a stał w kolejce po kredyt he he
    No cóż, wróżka nie jestem, kredytu nie wezmę , ale co miałem to zainwestowałem i mogę sobie siedzieć i pisać, bo mam na to czas, chęci może mniej. Masz rację ktoś tam sobie opycha po 49, opychali też po 8zl, na tym obrocie to się można bawić, spadnie do 28-30 tam popyt zakończy ich kółka lub ktoś wjedzie z większą kasa i odbierze im akcje, wiecznie nie będzie tak to wyglądac. Jak ktoś siedzi na longa, to czeka na komercjalizację a nie na kilka kółek po 5zl
  • Re: Dziobki otwarte? Autor: ~Alicja [46.204.96.*]
    Intuicja mi podpowiada, że tu jest grany scenariusz znany mi z innych spółek czyli góra i dół ale na niższych poziomach. Jeśli tak jest to czeka nas jeszcze tąpnięcie takie powiedzmy minus 12proc a potem szybki powrót, być może nawet w tym samym dniu na plus i dalej organiczny wzrost. Ostatnio tak było m.in na Mirbud
    "Siedzi na longa, jest pewien że będzie 200 i czeka na komercjalizacje" i pisze posta za postem, he he Ciekawe czy jak te Longi pchna powyżej 30 to będzie jakas emisja poniżej 30 ?
  • Re: Dziobki otwarte? Autor: ~Alicja [46.204.96.*]
    Spadek jest na śladowym obrocie. Sami sobie sprzedają
  • Re: Dziobki otwarte? Autor: ~DD [95.155.115.*]
    Ciąg dalszy?
  • Re: Dziobki otwarte? Autor: ~yodyod [46.76.19.*]
    Bajka o 3 świnkach, domki wsparcia na 32,1 zdmuchnięte przez złego wilka... Przepraszam to wilczatko było, zły wilk nadejdzie 2 czerwca... Męczący trend horyzontalny ... To się trochę rozciągnie z 24-26 na dole
  • Re: Dziobki otwarte? Autor: ~Alicja [46.204.108.*]
    Nadal uważam, że grają między sobą plus wciągają tych którzy liczą na tańszy zakup, a nie mają gotówki. No cóż oczywiście można było sprzedać po 36zl i teraz czekać ale teraz sprzedać to chyba za duże ryzyko odkupu. No chyba że mała ilość
[x]
SDSOPTIC -0,66% 6,00 2026-01-07 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.