• Nowy Autor: ~ZbieramNaLokomotywe [31.0.63.*]
    Kiedy tutaj jakieś wyniki są? Pomyślałem ze kupię sezon się rozpoczął firma inwestuje samoloty latają? Chyba nic nie może się popsuć… może w końcu będę miał lokomotywę :)
  • Re: Nowy Autor: ~Xxx [77.253.158.*]
    Trzeba było kupować rok temu za 20 zł, a teraz kupuj PCX jak chcesz zarobić krocie bo tutaj to jeszcze max 40%-50% można wyciągnąć do roku
  • Re: Nowy Autor: ~ZbieramNaLokomotywe [37.248.169.*]
    Nie naciągniesz mnie bo: na giełdzie mam całe 1700zl i za wszystko kupiony Enter:) dla mnie to poprostu zabawa a za te pieniądze jak w nicku kupię lokomotywę:)
  • Re: Nowy Autor: ~Xxx [154.129.237.*]
    Za 1700 to lotto puść i nikt nie naciąga tylko pisze jak jest no ale szczęścia
  • Re: Nowy Autor: ~Franek [89.64.50.*]
    Oczywiście nie naciągasz tylko rady rozdajesz. Nie chce mi się szukać ale już na kilku spółkach zachwalasz pod niebiosa PCX. Daj spokoj. Na razie jest w trendzie spadkowym.
    Pokaz mi choć jedną spółkę oprócz poprzedniego wpisu tutaj gdzie zachwalam pcx?
    Skończ opowiadać głupoty albo załóż się o 1000 akcji entera albo pcx. Skoro stać cię na pisanie głupot to na te parę akcji chyba też cię stać
    Zapomniałam dodać nie inwestuje tam gdzie do dwóch lat nie zarabiam kilkaset procent no ale co możesz wiedzieć na ten temat inwestując kieszonkowe
  • Re: Nowy Autor: ~lolo [83.22.108.*]
    Panowie spokojnie - popatrzcie sobie na akcjonariat i wszystko jasne, spokuj i cisza a będzie super. Jest moc.
  • Re: Nowy Autor: ~lolo [83.22.108.*]
    Sorrry za mały błąd - ma byc spokój
[x]
ENTER -1,76% 55,90 2025-10-16 17:02:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.