• Jestem tu cały czas Autor: ~Bgd [94.254.191.*]
    I będę do samego końca mojego lub jej, jak powiedział Franz Maurer:) Witam żelazny akcjonariat. Szczerze mówiąc mam już dość tej spółeczki, ale posiedzę tu z ciekawości. Tak jak pisał "czujny"(nieźle i rzeczowo kontruje oszołomów i naganiaczy) tutaj bardziej spodziewam się spekulacyjnego wybicia niż wzrostów pod konkrety. Jestem tu jak wiecie już ponad dwa lata, a oni są w tym samym punkcie. Mało dochodowe szkolenia i nic więcej. Od czasu do czasu rzucą jakieś info, które jak się później okazuje jest bez pokrycia. Niedawno wszedłem na Facebooka Polymertechu. Wyczytałem tam, że jest zainteresowanie ich produktami już nie tylko w Polsce i Europie ale też Stany i Chiny wyrywają sobie ten granulat. Oczywiście trwają już rozmowy z potencjalnymi kontrahentami. To jest wpis z października 2021!!! Może jest to i śmieszne, ale z drugiej strony nie jestem pewny czy nie znalazłby się paragraf na autorów tego newsa. Niektórzy podejmują decyzje inwestycyjne na podstawie tych farmazonów. Pozdrawiam długodystansowców i wszystkich nowych, którzy uwierzyli, że tutaj wydarzy się cud. Cuda czasami się zdarzają. Czekamy dalej:)
  • Re: Jestem tu cały czas Autor: ~PrezesWisiOnLine [77.115.217.*]
    Plis łejt on de lajn
  • Re: Jestem tu cały czas Autor: ~SuchaGałąś [77.115.217.*]
    Walczycie o akacje
  • Re: Jestem tu cały czas Autor: ~Bgd [94.254.191.*]
    Tak, tak, jestem tu jeszcze Sleyuchu. Też cię serdecznie pozdrawiam frustracie:-))))
  • Re: Jestem tu cały czas Autor: ~Ixi [94.254.145.*]
    No i dobrze że jesteś. W grupie raźniej niej. Jeszcze tylko ten Mucha się nie odzywa ale mi się wydaje że on też jest
  • Re: Jestem tu cały czas Autor: ~Ler [31.61.177.*]
    Mucha to jeden z tych ananasów, który pojawia się na tym forum co jakiś czas.
    Zakłada dziesiątki pochlebnych postów codziennie podpinając się pod wzrosty mamiąc ludzi tajemniczym sukcesem spółki, który nastąpi już niebawem.
    Taki zawsze ma kilka milionów akcji i jakieś informacje o których konkretnie nie może opowiadać.
    Tak szybko jak się nagle pojawił podczas wzrostów tak szybko i nagle bez słowa znika jak kurs zaczyna spadać.
    Był tutaj taki
    -1989 czy jakoś tak
    -Pomocnik
    -NPI
    -Invest
    -Rzeczony Slavomir
    I wielu wielu innych
  • Re: Jestem tu cały czas Autor: ~Nooo [37.247.208.*]
    I takie sheetposty spamerów sobie wiszą a ja jak wrzuciłem info o sprawozdaniu finansowym Poly to temat spadł z rowerka po godzinie
  • Re: Jestem tu cały czas Autor: ~St [5.184.73.*]
    Proponuję zainteresować się spółką Emont i ostatnim raportem restukturyzacja już dograna pojawiają sie pierwsze kontrakty z instytucjami publicznymi , kilkadziesiąt budynków Zus , tysiąc obiektów do obsługi , pierwsze kontrakty na OZE z EU będzie bardzo wysoko kurs szoruje po dnie , akcji resztka w obiegu kto pierwszy ten lepszy !
  • Re: Jestem tu cały czas Autor: ~Ixi [185.234.241.*]
    Myślę że tych którzy są już długo na giełdzie to mu się nie uda omamić, ale nowi to napewno się nabiorą i mogą dużo stracić. Co zrobić tacy też są ludzie bez skrupułów.
  • Re: Jestem tu cały czas Autor: ~Pixi [37.225.50.*]
    Zaraz zaraz a czasem nie jesteś jednym z tych co mu przytakiwali i powielali jego farmazony?
  • Re: Jestem tu cały czas Autor: ~Lauri [83.7.26.*]
    O to to :) Teraz życzy dobrze, bo pewnie załadował pod korek. Witamy Bgd!
    Pixi i Lauri przyznaję że w części się z nim zgadzałem ale nigdy nie mówiłem że będzie super dobrze czy bardzo żle i nie naganiałem na kupno czy sprzedaż. A jeśli chodzi o to że załadowałem pod korek to moja sprawa i nic ci do tego Lauruśiu. Martw się o swoją dupę nie moją.
    I znów zachowujesz się jak prostak. Chłopaki tutaj pełna kultura, a Ty znów rynsztok.
    A co ciebie interesuje ile ja załadowałem czy ja piszę albo pisałem ile ty masz czy pod korek czy ci się przelewa . Najpierw trzeba samemu zachowywać kulturę a dopiero od innych wymagać a po drugie to chyba nie ma nic wspólnego z notowaniami tej spółki
    Sam się chwaliłeś ile załadowałeś to raz, a dwa zmieniasz narracje w zależności od stanu załadunku. Teraz jesteś załadowany pod korek, bo widać jaka jest Twoja narracja :)
  • Re: Jestem tu cały czaswrócę Autor: ~Ixi [185.234.241.*]
    Słaby z ciebie psycholog ponieważ teraz mam mniej niż wtedy jak ty to mówisz że się chwaliłem . Moja narracja się nie zmieniła . Co mi da zmiana narracji,ani mi nie da ani zaborze.
  • Re: Jestem tu cały czas Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Dzięki za dobre słowo Bgd. Kontruje wszelkie naganiactwo, bo to nic nie wnosi tylko irytuje. Nikt mi nie wmówi, że białe jest czarne, a czarne białe jak przekonywał stetryczały klasyk. Na forum innych spółek prawie nie wchodzę, bo tego nie da się czytać. Na Greenx jest teraz ciśnienie pod werdykt. Jak tam wejdziesz na forum to jakbyś wpadł do szamba po pachy. Ktoś tą trollownię rozkminił. Co najmniej kilkanaście kolejnych IP i dziesiątki nicków. Taką mają paskudną robotę. Tak wygląda dyskusja na forum.
  • Re: Jestem tu cały czas Autor: ~Wegnar [80.49.205.*]
    Jestem z Wami :) Aczkolwiek pewnie w lepszej sytuacji niż wielu z żelaznego akcjonariutu. Jak ktoś pewnie widziałem lub nie również kontruje naganiaczy ostatnio mocno ostrzegałem przed muchą. Zmiana adresu spółki dzisiaj pięknie podkreśla potęge tej firmy :D :P Jedyne na co liczę to że Polymtrech faktycznie sprzeda jakiś swój produkt.

W końcu normalni ludzie się wypowiadają w tym wątku :)
  • Re: Jestem tu cały czas Autor: ~Wegnar [80.49.205.*]
    Można też przeczytać dużo wcześniej jak pisałem o wsparciu na 8gr które twardo się trzyma póki co (zauważam tą samą gre jak na 6 gr podsuwanie 10k akcji i lekki skup) i opór na 10gr. Ciężko robić AT na takich spółkach ale tutaj udało mi się to wyznaczyć.
    A jakiś zasięg +/- da się obstawić wg analizy?
  • Jestem tu cały czas Autor: ~Myślący [31.2.60.*]
     Bgd widzę, że w podobnym czasie zainteresowaliśmy się tą spółeczką. Ja kupowałem akcje po opublikowanej informacji o rozpoczęciu produkcji granulatu. Niestety ale po dwóch latach produkcja granulatu nie przełożyła się na efekty finansowe. Sam Lauren jako firma szkoleniowa mnie nie interesuje, bo tu nie ma przyszłości. Akcje trzymam licząc tak jak większość tu obecnych, że jednak coś kadrze Polimertechu uda się stworzyć sensownego co przełoży się na produkcję.
    Pozostaje jednak kwestia czasu.

[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.