Forum to jak każde inne na bankierze, jest opanowane przez naganiaczy czy to w górę, czy też w dół. Jest plan. Obserwujemy i szkalujmy te kreatury, kiedy tylko wyjdą ze swoich nor. Piszmy na bieżąco o kolejnych trolach. Pozbywamy się chwastów na bieżąco, to jakby rundup non stop. Kto ma swoje podejrzenia i przemyślenia, niech wpisuje IP tych przebierańców. Ta spółka nie zasługuje na taki sort kolkowiczow dorobkiewiczów. No chyba, że tu same robiące wodę z mózgu nieświadomym.
livermory piszące elaboraty, obkupione po taniości wczesniej, wieszające na hakach przy raportach niech spadają na drzewo. Ten walor ma potencjał. Z pewnością bylibyśmy w innym dziś miejscu, gdyby nie te szambonurki. Gwoli wyjaśnienia, nie wiszę na haku. Więc prawdziwi akcjonariusze do roboty. Odsiewajmy ziarno od plew.
Nie jestem kółkowiczem. Mam pakiet i trzymam długoterminowo. Wszystkie mendy trolskie wiedzą , że tutaj jest potencjał. Robią wodę z mózgu odwiedzającym to forum. Teraz skup będzie się odbywał w okolicach 20zł. Niżej raczej nie poleci. Tak przypuszczam. Chyba, że jeszcze świerzby mają zapas na zrzut. Jestem tu już ponad rok i na bieżąco czytam komiczne wpisy ujadaczy. Kto rozsądny, tylko śmieje się pod nosem jak jeden z drugim robi popis głupoty.
Ostatni raport pokazał jak firma jest zdrowa, jakie ma plany każdy wie. Więc ubrani w okolicach 30zl w tym roku zejdą z haka i wy paździerze dobrze to wiecie. Chcecie tylko by oddać Wam że stratą.
Martwi mnie tylko jedna rzecz. Ten wątek rozpocząłem z nadzieją, że odezwie się kilka osób z głową na karku. Z własnymi przemyśleniami. Odzewu brak. Jak widać wątek jest tradycyjnie zasypywany śmieciami od kolesi kolkowiczów. Wniosek taki, że ktoś rozsądny, świadomy inwestycji nie udziela się, bo nie ma zamiaru zniżać się do poziomu miernot naganiaczy.
Cóż wygląda na to, że trzeba ten wątek podbijać cyklicznie.
Ubrani po 29 w szeregu zbiórka
erj007
2023-05-16 09:48
IP 31.61.185.*
Jak trolowac to trolowac
~Zrozum
2023-05-20 15:35
IP 5.173.156.*
~Livermore
2022-11-18 18:55
IP 5.173.156.*
TAK JAK MYŚLAŁEM !!!.POŚWIĘCIŁEM TROCHĘ CZASU I ZNALAZŁEM ,A PAMIĘTAM DOBRZE JAK Livemore w grudniu pomylił urządzenia i z numerami IP hihota podpisał się jako livemor ,którego zaraz potem gdzieś wcięło ,za to został już tylko hihot z nami przez 4 miesiące
(zaniżanie,dołowanie na wykresie i trolowanie na bankierze). Hihot tłumaczył zaraz wpisem ,że tak dla jaj sobie Livemora wpisał . WIĘC TERAZ NAPISZĘ JUŻ KRUTKO ,JEŚLI JESZCZE KTOŚ NIE ROZUMIE ,ŻE JAK WAM OPCHA TEN PAKIET ZA 100 KOŁA ,KTÓRY DOSTAŁ NA 21 ZŁ TO BĘDZECIE MIELI PRZEZ PARE MIESIĘCY PRZECHLAPANE I KASE UDUUPIONĄ ,BO ZACZNIE SIĘ TROLOWANIE NA BANKIERZE I DOŁOWANIE KURSU NA WYKRESIE !!!. POWODZENIA JA STRACIŁEM KUPE KASY PRZEZ CWANIAKA I NIE ZAMIERZAM KUPOWAĆ PAPIERU ,ALE TEŻ NIE ZAMIERZAM OPUSZCZAĆ FORUM TYLO DLATEGO ,ŻE TAKI CWANIAK SIĘ BOGACI NA SWOIM CWANIACTWIE .
Zakładając ten wątek, rozpętała się gow..burza. Kiedy tylko podbijam temat jest od razu zasypywany śmieciami. Czyli troliska się boją. Na domiar tego mój IP ~Greg2023-05-20 23:40IP 62.122.119.* w kolejnych odpowiedział zmienił się na 5.173. czyli stajnia livermorow. To próba dyskredytacji mojej osoby. Co na to moderator?
Wszystkie powtarzam wszystkie wątki wcześniej napisane są z IP 62.122.119. wiadomości wysyłane z jednego urządzenia.
Możecie sobie zmieniać moje IP nie mam na to wpływu. Moj post jest niewygodny o czym świadczy natychmiastowe zasypywanie bredniami przerażającymi się w kłótnie.
Próbuje wprowadzić merytoryczną rozmowę, ale na to nie ma szans. Zbyt duża klika. Nie martwcie się jednak. Będę pisał dotąd, by moje zawsze było na górze. Nie zależy mi na namawianiu, ani odradzaniu. Napisałem, że jestem na dłużej. Tylko kolkowiczom nie w smak, że ktoś im burzy strategie. Strategie okradania ludzi.
Ja jestem tutaj od niedawna ..i jak zacząłem pisać...to mnie mylili z trollem markiem....nigdy tutaj źle nie pisałem ...zawsze pisze pod tym samym nikiem...tyle
I jeszcze jedno ja kupowałem między 9 a 12 zł...i czekam spokojnie powyżej 100... Jestem tego pewny ..tak jak kiedyś 11bit....po tylu latach widzicie ile kosztują....poprostu trzeba cierpliwości nie miesiąc dwa...a dwa trzy lata...inwestycja zwróci się z nawiązką..Apll araby co dla żartu by wchodzili???