Nie jestem kółkowiczem. Mam pakiet i trzymam długoterminowo. Wszystkie mendy trolskie wiedzą , że tutaj jest potencjał. Robią wodę z mózgu odwiedzającym to forum. Teraz skup będzie się odbywał w okolicach 20zł. Niżej raczej nie poleci. Tak przypuszczam. Chyba, że jeszcze świerzby mają zapas na zrzut. Jestem tu już ponad rok i na bieżąco czytam komiczne wpisy ujadaczy. Kto rozsądny, tylko śmieje się pod nosem jak jeden z drugim robi popis głupoty.
Ostatni raport pokazał jak firma jest zdrowa, jakie ma plany każdy wie. Więc ubrani w okolicach 30zl w tym roku zejdą z haka i wy paździerze dobrze to wiecie. Chcecie tylko by oddać Wam że stratą.
Martwi mnie tylko jedna rzecz. Ten wątek rozpocząłem z nadzieją, że odezwie się kilka osób z głową na karku. Z własnymi przemyśleniami. Odzewu brak. Jak widać wątek jest tradycyjnie zasypywany śmieciami od kolesi kolkowiczów. Wniosek taki, że ktoś rozsądny, świadomy inwestycji nie udziela się, bo nie ma zamiaru zniżać się do poziomu miernot naganiaczy.
Cóż wygląda na to, że trzeba ten wątek podbijać cyklicznie.