Jest I 60 letnia kurtyzana której pożądanie w jej śmierdzącym łonie każe rozkładać nóżki mimo tego ze juz nawet jej pracodawcy w nią nie wierzą buhahaha buhahaha buhahaha
tomcio płaczku, zacznij żyć przyszłością a nie przeszłością.
Jak w życiu tak działasz, to współczucie.
Zero planów, perspektyw tylko skamieniała przeszłość.
To se ne vrati tomaszek.
tomaszku a ja ponownie powtórzę, zacznij żyć przyszłością, a nie przeszłością. Trochę optymizmu i wiary. Gdybym był taki jak ty lub nie daj posłuchał ciebie i twojej nagonki spadziowej m.in. przy kursie 60 gr, to nie zarobiłbym tak ładnie kilka razy tutaj. A tak kierowałem się własnym rozumem, instynktem i wyszedłem na tym bardzo dobrze i wiem, że wyjdę jeszcze na tej Spółce nieraz bardzo dobrze. Zachowujesz się jak stary dziaders. żrzędliwy i zatruwający życie innym. Nie pasuje, to znajdź sobie inny obiekt zainteresowania (spółkę), który będzie spełniał twoje oczekiwania i na którym zaczniesz wreszcie zarabiać jak tu nie potrafisz. Polecam Sedivio, na której tez nie słuchałem takich nagonów jak m.in ty i robiłem swoje przy 30 gr. i wyżej. A po ile teraz Sedivio chodzi to sobie bez trudu możesz ustalić. Od lat jestem tam aktywny podobnie jak na tym forum i mam się bardzo, bardzo, ale to bardzo dobrze. Chodzę uśmiechnięty i nie zrzędzę jak m.in ty. I jak ognia unikam spółek, a tym bardzej fora spółek, które mi nie pasują. Zbyt cenię swój czas żeby marnować go na zrzędzenie i udawać "bezinteresownego forumowicza". Każdy ma swój rozum i wie jak go wykorzystać.