Zgadza się. No ale wyrwało kogoś z butów? Po co w ogóle takie posty? Uwielbiam takich forumowych "analityków". Jeśli bys trafił, to bys się przypomniał, a tak to zawsze pozostaje stary tekst o cierpliwości.
Masz 100% racji. Naprawdę. Tylko po dogłębnym przeanalizowaniu spółki (od A do Z) stwierdziłem wtedy, że spółka prosperuje bardzo dobrze, poprawia wyniki z kwartału na kwartał, C/Z najniższa w sektorze IT, C/WK najniższa w sektorze, itp. Spółka przypuszczałem, że poprawi wyniki - co też się stało! Ale niestety, ani drgnie... Przepraszam jeśli uraziłem.
Masz coś ciekawego do "obserwacji"???
Nie potrafię odczytać na ile w tym poście ironii, więc napiszę tylko neutralnie że nie oczekiwałem przeprosin (ani tym bardziej się nie uraziłem). Jestem po prostu uczulony na pewnego rodzaju posty, w szczególności tu na bankierze, stąd taka alergiczna reakcja.
Co do spółek - nie mam w zwyczaju takich polecajek - wydaje mi się, że widziałem Cię na ATA (?). Podobnie (a nawet lepiej) OTS idzie. Wydaje się, że jeszcze jest dużo paliwa do wzrostów (i dywidenda konkretna). Ale to nie rekomendacje, każdy robi jak uważa.