Uważam że, korekta się skoczyła i kurs wrócił do swojej ceny, teraz, czas na akumulacje. Zakładam ze do czerwiec- sierpień. Inm? nie wiem, nie jestem pewien, czy nas goni, czy pcha lecz raporty robią wrażenie. jak dwa bieguny. Nie, źle, to jest dokładnie różnica pomiędzy analizą techniczna/ analizą fundamentalną plus rodzina a z rodziną....
Dnia 2023-05-16 o godz. 16:20 ~ja napisał(a): > Uważam że, korekta się skoczyła i kurs wrócił do swojej ceny, teraz, czas na akumulacje. Zakładam ze do -czerwiec- sierpień. > Inm? nie wiem, nie jestem pewien, czy nas goni, czy pcha lecz raporty robią wrażenie. jak dwa bieguny. Nie, źle, - to jest dokładnie > różnica pomiędzy analizą techniczna/ analizą fundamentalną plus rodzina a z rodziną.... Dnia 2023-05-16 o godz. 21:09 ~ja napisał(a): > Potrzebna jest akumulacja, bo brak popytu. Inm też zadyszkę złapie a odpowiedzią kto kogo ciągnie czy pcha -będzie pierwsze > wybicie z akumulacji
Pomału się kończy czas czy Czas się kończy? Pytam retorycznie. Proszę nie odpowiadaj jeśli syf ma być, daj łapkę w dół i odejdź
Do kolejnych wzrostów potrzebny impuls bądź bd wyniki. Ostatecznym impulsem bedzie piewsze ciecie stóp procentowych.
Proszę nie odpowiadaj jeśli syf ma być, daj łapkę w dół i odejdź
Dobry wynik jest, z inflacją moim zdaniem jeszcze poczekamy no chyba że cud wyborczy. A tak może być, przynajmniej w zakresie spadku poniżej 10% plus jedna obniżka no może dwie. Administrator wziął się do roboty. Dobrze bo syf straszny na forum maciek_0581 (ja)
I jest a nawet potrójna (ale wywalił). To jak, już jutro, czy poczekamy do q. Wybory pełną parą! Proszę nie odpowiadaj jeśli syf ma być, daj łapkę w dół i odejdź