I dlatego to INM idzie w gore a nie Softblue i to pomimo ŻALOSNEGO plycia zakompleksiinych wtopiarzy na SBE.
ZAPAMIETAC
BEZ INM NIE ISTNIEJE SOFTBLUE. SOFTBLUE WLOZYL W INM KILKANASCIE MLN ZLOTYCH A DODATKOWO MA TAM 45% UDZIAL AKCJI NIE DOPUSZCZONYCH DO OBROTU!!!
INVENTION BUDUJE 4 X WIEKSZY PROJEKT I BEDZIE DOCELOWO DUZO WIEKSZA SPOLKA.
cztery minutki a troll Ta już monotematycznie brednie i wklejka z kłamstwami trollu niech ci dotrze do łba, że jak już będą przychody to kurs będzie nie 0,2 a 2,0 napisz jeszcze coś o stringach
Nie rozumiem co jest takiego strasznego w tych stringach na głowie. Ja jestem poważnym człowiekiem, a jak się udaję na zabawę z panienkami to jeszcze głupsze pomysły mi do głowy przychodzą i niby w czym to ma mi umniejszać?
Dlatego, ze akcje w posiadaniu INM sa dopuszczone do obrotu to raczej SBE bedzie pompowane po to zeby INM mogl spuscic balast a przy tym dobrze zarobic. Od poczatku tu gra o to idzie haha
miszczu nie kumasz
Im łatwiej podbic kurs INVENTIONA mniejszym kapitałem a jednoczescie "rynek" od poziomu INM 0,4-0,5 zacznie doszacowywać SBE. Tak bylo juz nie rz i w 2020 i 2021 r. To INM startowal mocno pierwszya np w pazdzierniku 2021 to INM mial kurs ponad 4 x wyższy od SBE.
Dlaczego SBE dlkupilo akcje INM za 1,5 mln i ma juz ponad 45% udzialu ?
Podsumowujac najogolniej jak potrafie...INM nie jest tak zaleszczony jak SBE :)