No i proszę już oczko wyżej jestem mocarz nad mocarzami nikogo silniejszego nie widzę będzie jeszcze dziś 14 groszy tylko niech nie sprzedają bo to straszak z ostatniej gootówki
Żeby ruszyć kursem to kupuje się z prawej a nie stoi z lewej strony arkusza
. Jak chcesz podbijać kurs to niestety trzeba kupować a nie czekać jak ktoś kupi są ciebie.
Dnia 2023-05-16 o godz. 16:33 ~rg napisał(a): > Żeby ruszyć kursem to kupuje się z prawej a nie stoi z lewej strony arkusza > > . Jak chcesz podbijać kurs to niestety trzeba kupować a nie czekać jak ktoś kupi są ciebie.
to chyba rada dla ulicy. Nigdy sie nie kupuje z prawej strony, to tylko dla dawcow dla graczy na spreadzie. Kupuje sie tylko z lewej strony ,chcesz miec najlepsza oferte, rob PEG z limitem i tyle. Czy tu jakies przedszkole dla akcjonariuszy jest? Bambino Investment?
Milego dnia zycze powaznym ludziom. Chyba ze to by dowcip, to wtedy hahaha :) dobre, dobre :)
To ciekawe jak skupić na tak mało płynnej spółce 1 czy 2 mln akcji. Trochę trzeba by pobujać ale w obie strony. Postaw na kupnie z lewej kilkaset tysięcy to zobaczysz ile nakupisz i czy taniej czy drożej. Jak masz na to kilka miesięcy to może trochę skupisz po parę czy parenascie tysięcy dziennie ale tak w krótszym czasie to już niekoniecznie.
Jak robią podbitki to każdy co siedzi na giełdzie wie że włączają odkurzacz i ssanie jest aż się nie zleci narybek na łatwy zysk ale to już z prawej ostro zasysa a nie czeka jak mu nawrzucają bo to on ma później wrzucać nowym chętnym a nie oni jemu.
To dobrze , bo tak jak ja inwestujesz a nie grasz.Ja nie mam czasu non stop siedzieć i śledzić notowań więc buduję pozycje na dłuższy termin i rozwój spółki a jak ktoś szuka szybkich wrażeń to inne metody i inne spółki .