• Ktoś nie lubi spółki jak widać. Autor: ~rg [95.41.2.*]
    No ale cóż widać że im gorzej w spółkach tym lepiej na kursie i odwrotnie. Patrze na taki CBD gdzie po wynikach ( po spadku kursu) wskaźnik c/wk 76 wczoraj jeszcze 80 i wycena rynkowa prawie 10 mln przy wk 130 tyś. To jakieś żarty są bo spółka bez przychodu generująca straty a wycena wielokrotnie większa niż tutaj. Lepiej jednak sprzedawać marzenia niż konkretne produkty . Takich przypadków jest więcej i to nie tylko na NC.
    Niestety zarząd też milczy chyba że trwają jakieś utajnione rozmowy i stąd ta cisza w eterze.
    Ja oczywiście nie nie zmieniam nastawienia co do inwestycji ale zauważam statnio obniżenie poziomu komunikacji z rynkiem a właściwie jego brak.
    Może dzieję się coś o czym nie mogą jeszcze komunikować ale o tym się przekonamy w swoim czasie jeżeli tak faktycznie jest.
  • Re: Ktoś nie lubi spółki jak widać. Autor: ~Quest [5.184.234.*]
    Jak widać na tym etapie spółka sobie poradziła i przeżyje zawirowania a to na tle rynku prędzej czy później będzie zaóważone. Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Ktoś nie lubi spółki jak widać. Autor: transek1975 [91.233.69.*]
    https://invst.ly/1030e7
    Brakuje 20% do NC.
    Cisza jest nie zla.
    Trzeba poczekac az bedzie glosno.

• Re: Ktoś nie lubi spółki jak widać. Autor: ~Michał [91.123.188.*]
    Zgadzam się z wami, zapakowany jestem po korek. Mogę poczekać i kilka lat
  • Re: Ktoś nie lubi spółki jak widać. Autor: ~klocek [31.0.50.*]
    Dnia 2023-05-16 o godz. 19:26 ~Michał napisał(a):
    > Zgadzam się z wami, zapakowany jestem po korek. Mogę poczekać i kilka lat

Ja bym wolał tylko miesiące...
  • Re: Ktoś nie lubi spółki jak widać. Autor: ~Michał [91.123.188.*]
    Ja już mam akcje od bodajże 2019 roku! Czekam sobie co jakiś czas dobieram jak sytuacja pozwala. Jak to mówią na długie czekanie dobre śniadanie :) pozdrawiam
[x]
EXCELLENC -0,77% 0,26 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.