• Cieszy mnie świadomość inwestorska! Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    Z każdym dniem więcej ludzi zauważa, że ta spółka to przepompownia szamba do robienia kółek.
    Cieszę się, że ludzie nie dają już się nabierać na puste słowa prezesa i widzą, że porfolio Forka to czysta kpina a nie porządne produkcje.
    Do tego dość mierne wyniki i od trzech lat osuwający się kurs - wszystko to powoli układa się w całość, która odzwierciedla komitragizm tej spółki - od groszowych cen się zaczęło i trwało to przez lata i później z czapy skok na złotówki. Na szczęście rzeczywistość i inwestorzy weryfikują takie ruchy - co już powoli widać. Forek zmierza na te same tory, po których jeździł kilka lat temu.
    I to cieszy - cieszy z tego wzgłedu, że badziewne firmy muszą mieć badziewną wartość. Bańka, która tutaj się pompowała w końcu pęka!
    Ja mam tutaj już stratę ciut poniżej 40% i od prawie dwóch lat ostrzegam, żeby w to szambo nie wchodzić, ale każdy niech sam decyduje.
    Moja rekomendacja - stanowcze nie dla Forka.
  • Re: Cieszy mnie świadomość inwestorska! Autor: ~Hulj [5.173.140.*]
    Bla
  • Re: Cieszy mnie świadomość inwestorska! Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    mnie zastananawia ten spam który tworzycie
    po co?
    w jakim celu?

"fanatycy' juz dawno ostudzili swoje oczekiwania
    natomiast spadzie spamuja dalej, z taką samą intensywnością,

• Re: Cieszy mnie świadomość inwestorska! Autor: ~Lukaku [37.248.202.*]
    Nieprawda , nawet spadzie przestały mega spamować, bo sami zaczęli wisieć tutaj na haku. Dużo trolii przestało się udzielać bo pewni siedzą zapakowani że średnią powyżej 5 Zeta i teraz im głupio pisać , żeby więcej nie stracili. Tego typu posty piszą osoby które mają średnia mocno powyżej 8 złoty i chcą to odreagować więc robią to na czacie
  • Re: Cieszy mnie świadomość inwestorska! Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    A to nie było przypadkiem tak, że fanatycy tworzyli tutaj co chwilę niestworzone historie o odpałach po premierach, raportach itp?
    Bo coś mi się tak kojarzy, że naganiacze tacy jak lisek czy ha (i chyba również Ty) co chwilkę tutaj "świecili" optymizmem.

Moim zdaniem Twój post zalatuje hipokryzją, bo tak długo, jak oni "spamowali" o pozytywach, tak Ty siedziałeś cicho. A teraz oburzenie, że trzeźwo myślący spamują.

Byłbym również ostroży ze stwierdzeniem, że DAWNO ostudzili oczekiwania. W dalszym ciągu widzimy ofiarną "walkę" niektórych osobników. Jeszcze nikt z Was napisał niczego w stylu"ok, myliliśmy się a wy mieliście rację".

Nikt tu nie oczekuje przeprosin czy przymilania się, ale zwykłego, ludzkiego przyznania się do błedu.

Tyle w temacie.

Pozdrawiam.
  • Re: Cieszy mnie świadomość inwestorska! Autor: ~Fox [31.182.240.*]
    I tutaj się mylisz bo ja nigdy nie naganialem na zakup i nie pisałem o jakiś odpalach. Zawsze tylko pisałem dlaczego tutaj zainwestowałem. Moje portfolio w forku się nie zmieniło od ok roku czasu i na razie tak zostaje.
  • Re: Cieszy mnie świadomość inwestorska! Autor: ~Lukaku [37.248.202.*]
    Ciebie też już do reszty pogięło, jak nie ha w jedną stronę to drugi musi znowu inne herezje uprawiać. Gdzie Ty tutaj masz potencjał do kółek , czy Ty w ogóle robiłeś kiedyś kołka. Takie rzeczy to sie robi na innych spółkach. Tutaj żaden "gruby" nie pozwoli sobie aby przy takim dziennym obrocie zamrozic gotówkę czekając na jakiś wystrzał , bardziej to już ludzie zmęczeni siedzeniem od kilku lat i czekaniem na cud wyrzucają a zawsze znajdzie się drobny akcjonariat który kupi to w takiej cenie jaka jest. Więc skończcie pieprzyć o kółkach i shortach bo to się robi gdy się interes kręci , a teraz jesteśmy w marazmie.
  • Re: Cieszy mnie świadomość inwestorska! Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    Ja nie piszę o tym, że kółka się teraz kręci, tylko o tym, ze można je było kręcić przez trzey lata spadków. W ciągu ostatniego roku to 6 razy była okazja na tych podbitach po "cudownych" raportach i produkcjach.
  • Re: Cieszy mnie świadomość inwestorska! Autor: ~Lukaku [88.156.134.*]
    No i jaki był obrót przy tych niby "magicznych" podbitkach , większość kołkowych firm ma w ciągu jednego dnia taki obrót jaki tutaj przez rok nie był widziany i nie będzie, bo do tego muszą być rzetelne informacje , a nie obietnice bez pokrycia.
[x]
FOREVEREN -1,97% 2,98 2025-10-10 16:49:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.