jesli spółka planuje tak szeroką ekspansję to może warto by pomyslec o jakiejs kampanii reklamowej w tv albo radio żeby rzeczywiscie Bluetax stał się rozpoznawalną marką?bo chyba umieszczenie na stronie www "dołącz do nas" chyba nie wystarczy??
pomysł na działalnosc Btg jest niezły ale potrzeba jakiegoś kopa bo chyba samo z siebie się nie zrobi?prowadzący biura rachunkowe czy podobne podmioty a także klienci muszą znac markę Blue Tax Group,
dwie pieczenie na jednym ogniu
to tylko takie przemyslenia drobnego akcjonariusza :-)
z poważaniem Wierzący W Sukces
Ja juz nie wierze i w pon sprzedaje po 10 gr (strata70%). Mam dość, nerwowo wysiadam, jak rynek rośnie to ten syf nawet nie drgnie, jak rynek spada to to coś 2xszybciej leci. Zero zainteresowania, zero obrotów. Zarządzający gdyby wierzyliw sukces to by takie tanie akcje skupowali, ale tego nie robią, dlaczego?
twoja kasa twoja decyzja
ale proponuję ci troszkę inne spojrzenie
1.spółka wskażnikowo jest jedną z tańszych na NC(albo i najtańsza??)
2.w przeciwieństwie do wielu innych podaje dobre infa na temat rozwoju i działalnosci
3.cena akcji zależy od nastrojów graczy a nie od kondycji spółki
4.brak zainteresowania? nie dziw się,wszyscy się boją kupowac
5.na porównywalnym rynku równoległym parę lat temu spółki rosły w czasie hossy po paręset proc. w ciągu kwartału
6.każda bessa sie kiedys konczy
no risk no fun,pozdrawiam
adam34t-proponuje ci rozwiązanie i odrobienie strat ;
1-mamy teraz uklepywanie dna
2-sprzedaj po 12gr
3-ustaw zlecenie kupna na 10gr
4-jeden obrót daje ci 20%
5-tak możesz obracać dwa miesiące
6-jutro zobacz ile zleceń jest na kupno 10gr
7-im więcej cierpliwości tym większe zyski
A kto ode mnie kupi po 12 gr?, zobacz ile stoi zleceń na sprzedaż. Po 12 gr sprzedać to cud. Obracanie przy takich małych obrotach nie jest takie proste. Zresztą i tak nic z tego bo licze, ze niebawem odkupie po 5 gr.